Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 22 Ocak 2019 Salı (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alından son değerlendirmelere göre yarın Karadeniz Bölgesi 1 ila 6 dereceye kadar soğuyacak. Yarın hava nasıl olacak? İşte 22 Ocak 2019 Salı (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 18:42

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Orta Karadeniz, Rize ve Artvin kıyıları ile bu akşam saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz, Muğla ve Manisa'nın Akhisar ilçesinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların bu gece saatlerine kadar Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli (21-50 kg/m2.), İl merkezi ile Serik çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Karadeniz kıyılarında 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, yarın (Salı) Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların bu gece saatlerine kadar Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli (21-50 kg/m2.), İl merkezi ile Serik çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğusunun yağmur ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BURSA 4°C, 14°C



Parçalı çok bulutlu ve bu akşam saatlerinde yer yer yağmur ve sağanak yağışlı



ÇANAKKALE 6°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu 



İSTANBUL 6°C, 11°C



Parçalı çok bulutlu ve bu akşam saatlerinde yer yer yağmur ve sağanak yağışlı



KIRKLARELI 4°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde İç Ege ile Muğla ve Manisa'nın Akhisar ilçesinin yağmur ve yer yer sağanak yağışlı, geç saatlerde Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin yer yer karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu



IZMIR 7°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu 



MUĞLA 5°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı



UŞAK 3°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu

AKDENİZ

Parçalı, batısının yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz bölümünün aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerine kadar Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli (21-50 kg/m2.), İl merkezi ile Serik çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ADANA 6°C, 15°C



Parçalı bulutlu



ANTALYA 8°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların bu gece saatlerine kadar kuvvetli, il merkezi ile Serik çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.



BURDUR 3°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



HATAY 4°C, 12°C



Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve batısının yer yer yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve karla karışık yağmur, gece ve sabah ilk saatlerde kuzeydoğu kesimlerinde yer yer kar şeklinde olacağı beklenmektedir. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ANKARA 1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu, gece yüksekleri yer yer kar yağışlı



CANKIRI -1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ESKISEHIR 1°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu



KONYA 3°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Sinop çevreleri ile bu akşam saatlerinde bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BARTIN 5°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu



BOLU 1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar yağışlı



DÜZCE 8°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu



ZONGULDAK 5°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin kıyılarının hafif yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur, Çorum çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



AMASYA 1°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Salı) sabah saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu



ÇORUM 0°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SAMSUN 11°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



TRABZON 8°C, 13°C



Parçalı zamanla çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.



BİNGÖL -6°C, 2°C



Parçalı ve az bulutlu



ERZURUM -16°C, -7°C



Parçalı ve az bulutlu



KARS -18°C, -6°C



Parçalı ve az bulutlu



MUŞ -9°C, -4°C



Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. 



DIYARBAKIR -2°C, 8°C



Parçalı ve az bulutlu



GAZIANTEP -1°C, 8°C



Parçalı ve az bulutlu



SIIRT -2°C, 8°C



Parçalı ve az bulutlu



ŞANLIURFA 1°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Fırtına beklenmiyor. 

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde batısı ile zamanla doğusu yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra doğusu doğudan 5 (40 km/sa), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinde doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Salı) sabah saatlerine kadar 5 (40 km/sa) kuvvetinde Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi. 

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Güney Ege’nin güneyi sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, yarın (Salı) sabah saatlerinde kuzeyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Salı) öğle saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kuvvetli olmak üzere batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de güney ve güneydoğudan, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren batısı güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinde 6 (50 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinde açıkları ile gece saatlerinde doğusu 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, zaman zaman kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5 m, Görüş: İyi, sis ve pus anında zayıf.


Etiketler 22 Ocak 2019
Yorumlar