Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 2 Nisan 2019 Salı Hava Durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 2 Nisan 2019 Salı Hava Durumu... Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmeye göre ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Isparta, Ordu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 21:34

Yağışların; Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’da yer yer gök gürültülü sağanak, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların; Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bursa, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul’da hava nasıl?İşte2 Nisan 2019 SalıgünüMarmara Bölgesi hava durumu.



BURSA 4°C, 15°C



Parçalı bulutlu



ÇANAKKALE 7°C, 17°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 6°C, 14°C



Parçalı bulutlu



KIRKLARELİ 5°C, 15°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Denizli ve Manisa’da yarın hava durumu?



A.KARAHİSAR 0°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



DENİZLİ 7°C, 20°C



Parçalı ve çok bulutlu



İZMİR 10°C, 21°C



Parçalı bulutlu



MANİSA 8°C, 20°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri ile bu akşam ilk saatlerde Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Adana, Antalya, Burdur, Hatay’da yarın hava nasıl? İşte 2 Nisan 2019 Salı günüAkdeniz Bölgesi hava durumu.



ADANA 11°C, 19°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 11°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu



BURDUR 4°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu



HATAY 10°C, 17°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin hafif olmak üzere yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya’da yarın hava nasıl?İşte 2 Nisan2019 Salı günü İç Anadolu Bölgesi hava durumu.



ANKARA 3°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇANKIRI 3°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu



ESKİŞEHİR 1°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu



SİVAS 0°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak yarın hava nasıl?İşte 2 Nisan 2019 Salı Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu.



BOLU 1°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



DÜZCE 4°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu



SİNOP 9°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



ZONGULDAK 6°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.Amasya, Çorum, Samsun ve Trabzon’da yarın hava nasıl? İşte 2 Nisan Salı Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hava durumu.



AMASYA 5°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇORUM 3°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin güneybatısı ile Iğdır çevrelerinde yağmur, kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzeydoğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Yağışların; Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.Erzurum, Kars, Muş, Van’da yarın hava nasıl? İşte Salı Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



ERZURUM -2°C, 3°C



Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı



KARS -4°C, 5°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kar yağışlı



MUŞ 3°C, 9°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı



VAN 1°C, 9°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin doğusunda kuvvetli olması bekleniyor.Diyarbakır, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa’da yarın hava durumu nasıl?İşte 2 Nisan 2019 Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



DİYARBAKIR 6°C, 13°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



GAZİANTEP 7°C, 14°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SİİRT 6°C, 11°C



Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 6°C, 17°C



Çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA

Kuzey Ege’de yarın öğleden sonra fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Denizlerdeyarın hava durumu nasıl?

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan, yarın öğleden sonra kuzeybatıdan, batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın sabah saatlerinden sonra batısı 6 (50 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinde batısı ile yarın sabah saatlerinden sonra doğusu 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, doğusu yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğleden sonra doğusu yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın öğleden sonra 7 (60 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuzeyi 6 (50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, yarın sabah saatlerinden itibaren güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, yarın sabah saatlerinde batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Yorumlar