Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 19 Ocak 2019 Cumartesi (yarın) hava durumu

Yarın iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Türkiye genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 19 Ocak 2019 Cumartesi (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 21:58

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimlerinin, zamanla Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, İstanbul, Yalova, Bursa, Manisa ile Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

İç ve kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, ülke genelinde güney yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra bölgenin batı kesimleri ile İstanbul, Yalova ve Bursa çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BURSA 5°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde hafif yağmurlu



ÇANAKKALE 8°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden sonra hafif yağmurlu



İSTANBUL 8°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde hafif yağmurlu



KIRKLARELI 4°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde hafif yağmurlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Muğla ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimleri ile Aydın ve Manisa çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR -3°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu



IZMIR 8°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 



MUĞLA 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



UŞAK 1°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı, Batı Akdeniz'in çok bulutlu, Antalya çevrelerinin gece saatlerinden itibaren aralıklı ve hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



ADANA 4°C, 14°C



Parçalı bulutlu



ANTALYA 9°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı ve hafif olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



HATAY 3°C, 11°C



Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ANKARA -4°C, 5°C



Parçalı ve az bulutlu



CANKIRI -5°C, 3°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKISEHIR -3°C, 3°C



Parçalı ve az bulutlu



KONYA -4°C, 6°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BARTIN 2°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu



BOLU -4°C, 3°C



Parçalı ve az bulutlu



DÜZCE 0°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu



ZONGULDAK 4°C, 12°C



Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AMASYA -3°C, 3°C



Parçalı ve az bulutlu



ÇORUM -6°C, 2°C



Parçalı ve az bulutlu



SAMSUN 3°C, 10°C



Parçalı ve az bulutlu



TRABZON 4°C, 10°C



Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BİNGÖL -9°C, 1°C



Az bulutlu



ERZURUM -16°C, -5°C



Parçalı ve az bulutlu



KARS -15°C, -4°C



Parçalı ve az bulutlu



MUŞ -9°C, -3°C



Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 



DIYARBAKIR -6°C, 7°C



Parçalı ve az bulutlu



GAZIANTEP -2°C, 7°C



Parçalı ve az bulutlu



SIIRT -5°C, 5°C



Az bulutlu



ŞANLIURFA 1°C, 9°C



Az bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinde doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de güney ve güneydoğudan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısında 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağmurlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Güney Ege’nin güneyi ile zamanla geneli sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren güneyi güneydoğudan 5 (40 km/sa), Güney Ege’de güney ve güneybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren batısı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de güney ve güneydoğudan, Antalya Körfezi’nin batısı kuzeydoğudan, Doğu Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, zaman zaman kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5 m, Görüş: İyi, pus anında orta.


Yorumlar