Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 17 Ekim Çarşamba (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yine toz taşınımı uyarısı yaptı. Ayrıca yarın Marmara, İç Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimleri için sağanak yağış bildirdi. Kütahya Zonguldak ve Bartın çevrelerinde sis ve puslu bir hava bekleniyor.İşte 17 Ekim Çarşamba (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2018 21:19

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yine toz taşınımı uyarısı yaptı. Ayrıca yarın Marmara, İç Ege ve Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimleri için sağanak yağış bildirdi. Kütahya Zonguldak ve Bartın çevrelerinde sis ve puslu bir hava bekleniyor.İşte 17 Ekim Çarşamba (yarın) hava durumu..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Mersin, Bolu, Tokat, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ ve Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu ile Kütahya, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi, bu gece ve yarın (Çarşamba) Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Akdeniz ile İç Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun; İç Anadolu'nun batısı, Doğu Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile zamanla Marmara'nın doğusunda düşük yoğunlukta toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar enellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Toz taşınımının Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Doğu Akdeniz ile İç Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun; İç Anadolu'nun batısı, Doğu Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile zamanla Marmara'nın doğusunda düşük yoğunlukta olacağı tahmin ediliyor. Toz taşınımı hadisesinin sebep olacağı görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi, yarın (Çarşamba) zamanla doğu kesimlerinde düşük yoğunlukta toz taşınımı bekleniyor.



BURSA 16°C, 23°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ÇANAKKALE 17°C, 21°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ISTANBUL 16°C, 22°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde kuzey kıyıları ile yarın (Çarşamba) il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KIRKLARELI 12°C, 21°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR 9°C, 23°C



Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



IZMIR 16°C, 25°C



Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KÜTAHYA 9°C, 22°C



Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



MANISA 15°C, 27°C



Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

AKDENİZ

Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, iç kesimleri ile Mersin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz'de yer yer yoğun olmak üzere toz taşınımı bekleniyor.



ADANA 18°C, 32°C



Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, kuzey ve batı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 21°C, 28°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



HATAY 17°C, 31°C



Parçalı bulutlu



ISPARTA 8°C, 24°C



Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğusunda yer yer yoğun olmak üzere bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.



AKSARAY 11°C, 23°C



Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ANKARA 13°C, 26°C



Parçalı bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



CANKIRI 10°C, 26°C



Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ESKISEHIR 11°C, 24°C



Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın öğle saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Çarşamba) zamanla düşük yoğunlukta toz taşınımı bekleniyor.



BOLU 11°C, 18°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KARABÜK 14°C, 25°C



Parçalı bulutlu 



SİNOP 19°C, 22°C



Parçalı bulutlu



ZONGULDAK 16°C, 20°C



Parçalı yer yer çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Tokat çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Çarşamba) zamanla Orta Karadeniz'de düşük yoğunlukta toz taşınımı bekleniyor.



AMASYA 14°C, 26°C



Parçalı bulutlu



GİRESUN 19°C, 22°C



Parçalı ve çok bulutlu 



SAMSUN 18°C, 22°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 18°C, 23°C



Parçalı ve çok bulutlu 

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu, yarın (Çarşamba) öğleden sonra Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ ve Hakkari çevreleri ile Van'ın güney ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın (Çarşamba) zamanla bölgenin batı kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.



ELAZIĞ 13°C, 24°C



Parçalı bulutlu, yarın (Çarşamba) öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ERZURUM 6°C, 20°C



Parçalı bulutlu



HAKKARİ 9°C, 20°C



Parçalı bulutlu, yarın (Çarşamba) öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KARS 1°C, 19°C



Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Batısında yer yer yoğun olmak üzere bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.



ADIYAMAN 21°C, 29°C



Parçalı bulutlu



DIYARBAKIR 13°C, 26°C



Parçalı bulutlu



GAZIANTEP 16°C, 26°C



Parçalı bulutlu



SIIRT 18°C, 26°C



Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatı, öğle saatlerinde Antalya Körfez'inde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğu, öğle saatlerinde batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa), akşam doğusu 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, yarın(Çarşamba) öğle saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 17 Ekim Çarşamba
Yorumlar