Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 16 Ekim Salı (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 Ekim Salı (yarın) hava durumu tahmininde toz taşınımı uyarısında bulundu. Bu akşam saatlerinde itibaren İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde toz taşınımı bekleniyor. İşte 16 Ekim Salı (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 15 Ekim 2018 21:21

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Ege ve Akdeniz'in iç kesimleri ile Edirne, Bursa, Balıkesir, Konya, Niğde, Kayseri, Ordu, Giresun, Malatya, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleri ile İstanbul'un kuzey kıyıları ve Çanakkale'nin doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte, bu akşam saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımı bekleniyor.

Yarın hava nasıl olacak? İşte 16 Ekim Salı (yarın) hava durumu

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.Rüzgar genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Bu akşam saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde azalma vb.) tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Edirne çevreleri ile gece saatlerden sonra Bursa, Balıkesir çevreleri ve Çanakkale'nin doğu kesimleri, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra İstanbul'un kuzey kıyılarının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BURSA 15°C, 24°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 



ÇANAKKALE 16°C, 20°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra doğu kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 



ISTANBUL 16°C, 22°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kuzey kıyıları kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 



KIRKLARELI 13°C, 20°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı, zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



A.KARAHISAR 9°C, 24°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



IZMIR 17°C, 25°C



Parçalı ve az bulutlu



KÜTAHYA 12°C, 24°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



MANISA 18°C, 28°C



Parçalı zamanla çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor.



ADANA 20°C, 32°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra iç kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 20°C, 28°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra iç kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



HATAY 19°C, 29°C



Parçalı bulutlu



ISPARTA 8°C, 24°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı, zamanla güneyi çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Konya, Niğde ve Kayseri çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam saatlerinde bölgenin doğusunda toz taşınımı bekleniyor.



AKSARAY 11°C, 24°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu



ANKARA 13°C, 26°C



Parçalı bulutlu



CANKIRI 9°C, 28°C



Parçalı bulutlu



ESKISEHIR 10°C, 24°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 12°C, 24°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARABÜK 13°C, 28°C



Parçalı bulutlu 



SİNOP 18°C, 23°C



Parçalı bulutlu



ZONGULDAK 15°C, 20°C



Parçalı bulutlu 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı kıyı kesimleri yer yer çok bulutlu, Ordu ve Giresun'un kıyı kesimlerinin gece saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor.



AMASYA 13°C, 27°C



Parçalı bulutlu



GİRESUN 19°C, 23°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



SAMSUN 16°C, 22°C



Parçalı ve çok bulutlu 



TRABZON 18°C, 23°C



Parçalı ve çok bulutlu 

DOĞU ANADOLU

Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Malatya, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam saatlerinden sonra bölgenin batısında yer yer toz taşınımı bekleniyor.



ELAZIĞ 14°C, 27°C



Parçalı bulutlu 



ERZURUM 7°C, 21°C



Parçalı bulutlu



HAKKARİ 11°C, 19°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 



KARS 4°C, 20°C



Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin genelinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.



ADIYAMAN 22°C, 30°C



Parçalı bulutlu



DIYARBAKIR 15°C, 29°C



Parçalı bulutlu



GAZIANTEP 17°C, 30°C



Parçalı bulutlu



SIIRT 18°C, 29°C



Parçalı bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in batısı ile Batı Karadeniz’in batısı sağanak sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) yarın 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, batısı gece ve yarın öğle saatlerine kadar güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, İskenderun Körfezi yarın öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa), batısı 5 (40 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde Mersin Körfezi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın öğleden sonra sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, yarın öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 16 Ekim Salı
Yorumlar