Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 14 Aralık Cuma (yarın) hava durumu

Meteoroloji yarın hava sıcaklığının  iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağını, diğer yerlerde değişmeyeceğini bildirdi. Güney Ege Kıyılarında kuvvetli yağış, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don bekleniyor. İşte yarın hava durumu.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2018 22:11

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Güney Ege Kıyılarında kuvvetli yağış, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don uyarısı yaptı. İşte yarın hava durumu. Meteoroloji yarın hava sıcaklığının  iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağını, diğer yerlerde değişmeyeceğini bildirdi.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında zaman zaman kuvvetli (30-50 km/saat)olarak esecek.

Kuvvetli yağış uyarısı

Güney Ege kıyılarında sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Muğla ile Aydın’ın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Buzlanma ve don uyarısı

Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale çevrelerinin yağmurlu, Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BURSA 2°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ISTANBUL 5°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELI 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAKARYA 5°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Çok bulutlu ve bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Muğla çevreleri ile Aydın’ın batısında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.



A.KARAHISAR -1°C, 5°C



Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, zamanla karla karışık yağmur ve yağmurlu



IZMIR 6°C, 15°C



Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KÜTAHYA -1°C, 6°C



Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, zamanla karla karışık yağmur ve yağmurlu



MANISA 3°C, 13°C



Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

AKDENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Isparta ve Burdur çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, gece saatleri ile yarın (Cuma) Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 7°C, 17°C



Parçalı, yarın (Cuma) zamanla çok bulutlu



ANTALYA 10°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



HATAY 7°C, 14°C



Parçalı bulutlu



ISPARTA 1°C, 6°C



Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatısı ile gece saatlerinden itibaren Karaman dışında bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ANKARA -1°C, 3°C



Çok bulutlu, bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde kar yağışlı, öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu



CANKIRI -3°C, 2°C



Çok bulutlu, bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde kar yağışlı



ESKISEHIR -2°C, 2°C



Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu



KAYSERİ -5°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) aralıklı kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Bolu ve Karabük çevrelerinin gece saatlerinde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.



BOLU 0°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde kar yağışlı



DÜZCE 5°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARABÜK 0°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde kar yağışlı



ZONGULDAK 5°C, 9°C



Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Rize çevrelerinin yağmurlu, bölgenin iç kesimlerinin yarın (Cuma) aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.



AMASYA 2°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde kar yağışlı



GİRESUN 5°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 6°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 5°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, bölgenin kuzeyinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ELAZIĞ -4°C, 4°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzeyi karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı



ERZURUM -12°C, -3°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren kar yağışlı



HAKKARİ -3°C, 1°C



Parçalı zamanla çok bulutlu



KARS -13°C, -4°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ADIYAMAN 3°C, 9°C



Parçalı bulutlu



DIYARBAKIR 0°C, 10°C



Parçalı bulutlu



GAZIANTEP 1°C, 10°C



Parçalı bulutlu



KİLİS 3°C, 11°C



Parçalı bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA DURUMU

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatleri ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de güney ve güneydoğudan, akşam saatlerinde güneybatıdan, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de güney ve güneybatıdan, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde batısı 5 kuvvetinde (40 km/sa); Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu ve güneyi sağanak yağmurlu, Rüzgâr: Güney ve güneydoğudan, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30 km/sa), Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerine kadar güneyinde kuvvetli olmak üzere geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğudan, gece saatlerinden itibaren kuzeyi doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam ve yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinde güneyi 6 (50 km/sa), Güney Ege’de güney ve güneybatıdan, akşam saatlerinde güneyi ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra geneli güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinde geneli 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış anında zayıf.

AKDENİZ

Hava Durumu: : Parçalı ve çok bulutlu, batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Batı Akdeniz’de güney ve güneydoğudan, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren batısı kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yer yer 5 (40 km/sa); Doğu Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı yer yer 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kar yağışlı; Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, zaman zaman doğusu güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde (30-50 km/sa), Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 14 Aralık Cuma
Yorumlar