Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? İşte 11 Kasım Pazar (yarın) hava durumu

Bu akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış yarın da Kırklareli, İstanbul’un kuzey kıyıları, Hatay, Gaziantep, Kilis çevreleri ile Muğla'nın iç kesimleri, Antalya'nın batısı, Gazipaşa ve Alanya'da etkili olmaya devam edecek. İşte 11 Kasım Pazar (yarın) hava durumu

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2018 22:47

Meteoroloji, 11 Kasım Pazar günü (yarın) hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını ülke genelinde mevsim normalleri civarında, yer yer üzerinde seyredeceğini bildirdi. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Yarın hava nasıl olacak? İşte 11 Kasım Pazar (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeyi ile güneydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kırklareli, İstanbul’un kuzey kıyıları, Hatay, Gaziantep, Kilis çevreleri ile bu akşam ilk saatlerde Muğla'nın iç kesimleri, Antalya'nın batısı, Gazipaşa ve Alanya'nın iç kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ver açık geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara’nın doğusu ve güneyi, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (pazar) Kırklareli çevreleri ile İstanbul'un kuzey kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde, bölgenin doğusunda ve güneyinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



BURSA 6°C, 19°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu



ISTANBUL 13°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (pazar) kuzey kıyıları hafif sağanak yağışlı



KIRKLARELI 7°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (pazar) hafif sağanak yağışlı



SAKARYA 10°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Muğla'nın iç kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR 4°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu 



IZMIR 12°C, 21°C



Parçalı ve az bulutlu 



KÜTAHYA 3°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu 



MANISA 8°C, 20°C



Parçalı ve az bulutlu 

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Hatay çevreleri ile bu akşam ilk saatlerde Antalya'nın batısı, Alanya ve Gazipaşa'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 



ADANA 13°C, 24°C



Parçalı bulutlu 



ANTALYA 15°C, 24°C



Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde batı ilçeleri ile, Alanya ve Gazipaşa'nın iç kesimleri yerel sağanak yağışlı



HATAY 12°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 



ISPARTA 3°C, 17°C



Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



AKSARAY 2°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu



ANKARA 6°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu



CANKIRI 1°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKISEHIR 3°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde, iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



BOLU 5°C, 15°C



Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli 



DÜZCE 8°C, 18°C



Parçalı bulutlu



KARABÜK 6°C, 20°C



Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli 



ZONGULDAK 10°C, 16°C



Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



AMASYA 5°C, 16°C



Parçalı bulutlu



GİRESUN 12°C, 18°C



Parçalı ve az bulutlu



SAMSUN 11°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu



TRABZON 12°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.



ELAZIĞ 4°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu



ERZURUM -2°C, 10°C



Parçalı ve az bulutlu



HAKKARİ 2°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu



KARS -4°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, yarın (pazar) Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 



ADIYAMAN 9°C, 18°C



Parçalı ve az bulutlu



DIYARBAKIR 5°C, 19°C



Parçalı ve az bulutlu



GAZIANTEP 7°C, 16°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (pazar) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 



SIIRT 8°C, 18°C



Parçalı ve az bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz’in batısı sabah saatlerinden itibaren yer yer yağmurlu Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu doğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, akşam ve gece saatlerinden kuzeyi, sabah saatlerinden sonra geneli kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), öğle saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı, sabah saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’ de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde kuzeyi kuzeybatıdan, öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde geneli ile öğle saatlerinde güneyi 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinden itibaren 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.


Etiketler 11 Kasım Pazar
Yorumlar