Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl ? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Hava Durumu

Meteoroloji’den Rize için kuvvetli yağış uyarısı!.. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Hava Durumu

Abone ol
Abone ol 06 Mart 2019 19:52

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tekirdağ’ın doğusu, Kütahya, Afyonkarahisar, Adana’nın kuzey kesimleri, K. Maraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde aralıklı yağış bekleniyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz’in doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında gök gürültülü sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yarın hava sıcaklığı  iç ve doğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacak, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacak.

Kuvvetli yağış geliyor

Yağışların yarın Rize ile Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, sel vb.) karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Kuvvetli rüzgara dikkat

Rüzgarın yarın Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde doğu kesimleri ile Tekirdağ’ın doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney ve doğusunda bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bursa, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul’da yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Marmara Bölgesi hava durumu.



BURSA 6°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde aralıklı yağmurlu



ÇANAKKALE 8°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 6°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



KIRKLARELİ 4°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu; bu akşam saatlerinde Kütahya çevrelerinin yağmurlu, gece saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Denizli ve Manisa’da yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Ege Bölgesi hava durumu.



AFYONKARAHİSAR 4°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzey kesimleri ile gece saatlerinde il geneli karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı



DENİZLİ 6°C, 18°C



Parçalı bulutlu



İZMİR 10°C, 21°C



Parçalı ve az bulutlu



MANİSA 8°C, 21°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Osmaniye, Adana’nın kuzey kesimleri, Hatay ve K. Maraş çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Adana, Antalya, Burdur, Hatay’da yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Akdeniz Bölgesi hava durumu.



ADANA 9°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren kuzey kesimleri sağanak yağışlı



ANTALYA 10°C, 22°C



Parçalı ve az bulutlu



BURDUR 3°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



HATAY 11°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri ile zamanla güney ve doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların hafif olmak üzere genellikle yağmur, Sivas, Kayseri ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya’da yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe  İç Anadolu Bölgesi hava durumu.



ANKARA 2°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu



ÇANKIRI 1°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde hafif yağmurlu



ESKİŞEHİR 3°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu



KONYA 5°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde hafif yağmurlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların hafif olmak üzere genellikle yağmur, iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu.



BOLU 1°C, 11°C



Parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu ve yüksekleri kar yağışlı



DÜZCE 5°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



SİNOP 7°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ZONGULDAK 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ve Giresun çevreleri ile zamanla bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yarın kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak yağış, iç kesimlerinde kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların yarın Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bölgenin iç kesimlerinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Amasya, Çorum, Samsun ve Trabzon’da yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hava durumu.



AMASYA 3°C, 11°C



Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ÇORUM 1°C, 9°C



Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



SAMSUN 6°C, 11°C



Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



TRABZON 7°C, 10°C



Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde batı kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Iğdır, Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın yarın güneybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Erzurum, Kars, Muş, Van’da yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



ERZURUM -5°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı



KARS -12°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı kar yağışlı



MUŞ -2°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın aralıklı kar yağışlı



VAN -4°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diyarbakır, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa’da yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe Güneydoğu Bölgesi hava durumu



DİYARBAKIR 2°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



GAZİANTEP 5°C, 12°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



SİİRT 4°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 7°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA DURUMU

Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Denizlerde yarın hava nasıl? İşte 7 Mart 2019 Perşembe denizlerde hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, yarın sabah saatlerinden sonra doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinden sonra doğusu 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m; Doğu Karadeniz’in doğusunda 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, ilk saatlerde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de doğu ve güneydoğu, Güney Ege’de batı ve güneybatı, kuzeyi akşam saatlerinden güneydoğu, gece saatlerinde kuzeydoğu, yarın öğle saatlerinde geneli kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatı, ilk saatlerde güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yer yer 7 (60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m; doğusunda 1.5 ila 2,5m, yer yer 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde pus ve sisli, yarın öğle saatlerinde çok bulutlu ve karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, güneyi zaman zaman güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış ve pus anında orta, sis anında zayıf.




Etiketler 7 Mart 2019
Yorumlar