Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Hava Durumu

Meteoroloji yurdun kuzey ve batı kesimlerinde hava sıcaklığının artacağını bildirdi. Türkiye geneli yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Hava Durumu..

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2019 19:13

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; güney ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu geçecek.

Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Niğde, Konya, Karaman ve Malatya çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinde Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Ağrı ve Erzurum çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bursa, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul’da yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Marmara Bölgesi hava durumu.



BURSA 3°C, 18°C



Az bulutlu



ÇANAKKALE 5°C, 15°C



Az bulutlu



İSTANBUL 3°C, 13°C



Az bulutlu



KIRKLARELİ 1°C, 16°C



Az bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Denizli ve Manisa’da yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Ege Bölgesi hava durumu.



A.KARAHİSAR 0°C, 10°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



DENİZLİ 4°C, 16°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



İZMİR 7°C, 17°C



Az bulutlu



MANİSA 3°C, 16°C



Az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Adana, Antalya, Burdur, Hatay’da yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Akdeniz Bölgesi hava durumu.



ADANA 9°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



ANTALYA 10°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve ve gece saatlerinde il geneli, yarın (Salı) doğu kesimleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 3°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu



HATAY 8°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu; Niğde, Konya ve Karaman çevrelerinin akşam saatlerinde yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya’da yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı İç Anadolu Bölgesi hava durumu.



ANKARA 0°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu



ÇANKIRI -1°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKİŞEHİR 0°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



KONYA 2°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Karadeniz Bölgesi hava durumu.



BOLU 0°C, 12°C



Parçalı az bulutlu



DÜZCE 4°C, 19°C



Parçalı az bulutlu



SİNOP 6°C, 13°C



Parçalı az bulutlu



ZONGULDAK 3°C, 13°C



Parçalı az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Amasya, Çorum, Samsun ve Trabzon’da yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hava durumu.



AMASYA 1°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu



ÇORUM -1°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



SAMSUN 4°C, 18°C



Parçalı bulutlu



TRABZON 4°C, 14°C



Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Malatya çevrelerinin yağmurlu, bölgenin güneydoğusu ile Erzurum ve Ağrı çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor. Erzurum, Kars, Muş, Van’da yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



ERZURUM -7°C, 2°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinde kar yağışlı



KARS -10°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu



MUŞ -2°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kar yağışlı



VAN -3°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diyarbakır, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa’da yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı Güneydoğu Bölgesi hava durumu.



DİYARBAKIR 3°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



GAZİANTEP 4°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



SİİRT 3°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu



ŞANLIURFA 6°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA DURUMU

Fırtına beklenmiyor. Denizlerde yarın hava nasıl? İşte 5 Mart 2019 Salı denizlerde hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de güney ve güneybatıdan, Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan, güneyi güneydoğudan, akşam saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Salı) öğle saatlerinde güneybatıdan 6 (50 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, yarın (Salı) sabah saatlerinde kuzeyi güneydoğudan, yarın (Salı) öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeybatıdan, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren batısı kuzeydoğudan; Doğu Akdeniz’de güney ve güneydoğudan, batısı ile yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kar yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Salı) sabah saatlerinde güneydoğudan, yarın (Salı) öğle saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 5 Mart 2019
Yorumlar