Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 24.07.2019 Çarşamba Hava Durumu.

Yarın hava nasıl? Ülkemizde Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.İşte 24.07.2019 Çarşamba Hava Durumu.

Abone ol
Abone ol 23 Temmuz 2019 20:55

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra İstanbul'un batı çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra İstanbul'un batı çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın yarın (Çarşamba) Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzeyi ile yarın (Çarşamba) bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra İstanbul'un batı çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Çarşamba) bölgenin güneybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.



BALIKESİR 18°C, 28°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



BURSA 19°C, 29°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



İSTANBUL 22°C, 28°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra batı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



KIRKLARELİ 20°C, 28°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE

Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) zamanla kuzeyinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Çarşamba)Kuzey Ege kıyıların kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.



A.KARAHİSAR 15°C, 29°C



Az bulutlu ve açık



DENİZLİ 21°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



İZMİR 24°C, 33°C



Az bulutlu ve açık



MANİSA 23°C, 34°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Çarşamba) zamanla yer yer parçalı bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, doğusunun iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 25°C, 34°C



Parçalı ve az bulutlu



ANTALYA 27°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



HATAY 24°C, 33°C



Az bulutlu ve açık



ISPARTA 16°C, 31°C



Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA 16°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu



ÇANKIRI 13°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKİŞEHİR 15°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu



SİVAS 13°C, 28°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) Zonguldak, Düzce ve Bartın ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 12°C, 25°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



DÜZCE 17°C, 27°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



SİNOP 23°C, 28°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



ZONGULDAK 18°C, 24°C



Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, yarın (Çarşamba) yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 16°C, 30°C



Parçalı bulutlu



BAYBURT 14°C, 29°C



Parçalı bulutlu



SAMSUN 22°C, 28°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı



TRABZON 22°C, 25°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ERZURUM 16°C, 30°C



Parçalı ve az bulutlu



KARS 14°C, 31°C



Parçalı bulutlu



MALATYA 20°C, 34°C



Az bulutlu ve açık



VAN 16°C, 29°C



Az bulutlu ve açık

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



DİYARBAKIR 23°C, 37°C



Az bulutlu ve açık



GAZİANTEP 23°C, 34°C



Az bulutlu ve açık



SİİRT 25°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



ŞANLIURFA 25°C, 39°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğu, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş; İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Kuzey Ege’nin kuzeyi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinden itibaren güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5, Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, açıkları yer yer 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Güney Ege açıklarında yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatı, gece kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz' de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinden itibaren 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.


Yorumlar