Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden uyarı. Yarın kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Yarın Türkiye genelinde hava nasıl? İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi hava durumu

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 19:13

Meteoroloji yarın ülke  genelinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağını bildirdi. Hava sıcaklığı Marmara’da 10 dereceye kadar azalacak. İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi Hava Durumu

Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz (Burdur hariç), Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Samsun, Amasya, Çorum, Malatya, Elazığ, Ardahan, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak,

Marmara, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan, Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Kuzey, iç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Rüzgar kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, esecek. Gece saatlerinden sonra Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Yağışlar Kuzey Ege kıyılarında sağanak, Marmara’da kar şeklinde görülecek. Tekirdağ, Kırklareli’nin kuzey ve doğu ilçeleri, Edirne’nin güney ilçeleri, doğu ilçeleri başta olmak üzere Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in, Gönen, Balya ve Edremit ilçesinin yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli (5-20 cm) olması bekleniyor.

İstanbul’daki yağışların ise Cumartesi sabah saatlerinde Avrupa Yakasının batısında, akşam saatlerine doğru il genelinde karla karışık yağmur, şeklinde olması bekleniyor. Avrupa yakasının batısı ve yüksekleri ile Anadolu Yakasının iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Kıyılarda ciddi bir örtü beklenmezken, Avrupa yakasının batı kesimleri başta olmak üzere İstanbul’un iç ve yüksek kesimlerinde yer yer 3-8 cm kar örtüsü beklenmektedir.

Rüzgarın; gece saatlerinden sonra Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz’in batı kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (50-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyorç

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA DURUMU

MARMARA

Marmara Bölgesinde yarın hava nasıl?  İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi Hava Durumu

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Trakya kesimi ve İstanbul çevreleri ile gece saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde yağmur,gece saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile yarın bölge genelinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın batısında yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın gece saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.



BURSA 2°C, 6°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ÇANAKKALE 2°C, 3°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.



İSTANBUL 3°C, 3°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu, yarın karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KIRKLARELI -3°C, 0°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren yer yer yoğun olması bekleniyor.

EGE

Ege Bölgesinde yarın hava nasıl?  İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi Hava Durumu : Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Edremit Körfezi, İzmir’in kuzey kıyıları ve Çeşme Yarımadası’nın, yarın kıyı Ege ile Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın Kuzey Ege kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR 0°C, 9°C



Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu



DENİZLİ 4°C, 14°C



Parçalı ve yarın zamanla çok bulutlu



IZMIR 6°C, 12°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kuzey kıyıları ile Çeşme Yarımadası yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı



MANISA 5°C, 12°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden itibaren yağmurlu

AKDENİZ

Akdeniz Bölgesinde yarın hava nasıl?  İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi Hava Durumu:Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinden Antalya, K. Maraş, Isparta ve Silifke çevreleri, gece saatlerinden bölgenin kıyı kesimleri, yarın Burdur dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 6°C, 18°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı



ANTALYA 11°C, 15°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 1°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



HATAY 6°C, 14°C



Çok bulutlu, yarın aralıklı sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



ANKARA 1°C, 9°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu



CANKIRI -1°C, 10°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu



KIRIKKALE -1°C, 12°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu



KONYA 0°C, 13°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra kıyıları yağmurlu, iç kesimleri yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



BOLU 0°C, 9°C



Parçalı bulutlu, yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı



DÜZCE 7°C, 14°C



Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu, iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SİNOP 7°C, 11°C



Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu



ZONGULDAK 5°C, 8°C



Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Samsun, Çorum ve Amasya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



AMASYA 3°C, 16°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu



ÇORUM 0°C, 10°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu



SAMSUN 5°C, 12°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu



TRABZON 6°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Ardahan ve Bingöl çevreleri, gece saatlerinden itibaren Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin aralıklı kar yağışlı, yarın öğle saatlerinden itibaren Elazığ ve Malatya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi illelerinde yarın hava nasıl?  İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi Hava Durumu



ERZURUM -11°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu



KARS -15°C, -3°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu



MUŞ -10°C, -3°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı



VAN -6°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi illelerinde yarın hava nasıl?  İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi Hava Durumu



DIYARBAKIR 2°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



GAZIANTEP 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



SIIRT 2°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ŞANLIURFA 7°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Marmara ve Kuzey Ege’de kuvvetli fırtına, Batı Karadeniz’de fırtına bekleniyor. Denizlerde yarın hava nasıl?  İşte 23 Şubat 2019 Cumartesi Hava Durumu

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, batısı yağmurlu yer yer karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğu, ilk saatlerde doğusu güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa), ilk saatlerde 2 ila 4 (10-30 km/sa) yer yer 5 (40 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğu, zamanla kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısında 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, yarın sabah saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu, batısı yer yer kar yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (60-75 km/sa), yer yer 9 (90 km/sa), ilk saatlerde 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, gece saatlerinden sonra zayıf.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, yarın sabah saatlerinden itibaren kuzeyi yer yer karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, ilk saatlerde güneyi kuzeybatıdan 6 ila 8 (60-75 km/sa), yer yer 9 (90 km/sa), ilk saatlerde 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de batı ve güneybatı, zamanla güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, gece saatlerinden sonra kuzeyinde 3,0 ila 4,0m, yer yer 5,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtına anında zayıf.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de güney ve güneybatı, zamanla güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), zamanla doğusunda 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğu, doğusunda zaman zaman güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), geneli zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvette, Dalga: 0,5 ila 1,5m, zamanla 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.


Yorumlar