Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 22 Şubat 2019 Cuma hava durumu

Meteoroloji, Akdeniz kıyıları, Karadeniz’in kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'da bazı iller için yağış uyarısı yaptı. Yarın hava nasıl? İşte 22 Şubat 2019 Cuma hava durumu

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2019 20:45

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek. Akdeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu ile Aydın, Muğla, Kahramanmaraş, Osmaniye, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Aydın ve Muğla çevrelerinde yer yer gök gürültülü sağanak, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Kuzey, iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde pus ve sis, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneyinde gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Marmara Bölgesi’nde yarın hava nasıl? İşte 22 Şubat 2019 Cuma hava durumu.



BURSA 1°C, 11°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu. Gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu



ÇANAKKALE 4°C, 12°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu. Gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu



İSTANBUL 4°C, 10°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu



KIRKLARELI 3°C, 12°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu

EGE

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Aydın ve Muğla çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzey ve iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor. Ege Bölgesi’nde yarın hava nasıl? İşte 22 Şubat 2019 Cuma hava durumu.



A.KARAHISAR -2°C, 12°C



Parçalı, çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu



DENİZLİ 5°C, 14°C



Parçalı bulutlu



IZMIR 6°C, 13°C



Parçalı bulutlu



MANISA 2°C, 13°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren kıyılar ile Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz Bölgesi’nde yarın hava nasıl? İşte 22 Şubat 2019 Cuma hava durumu.



ADANA 7°C, 17°C



Çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



ANTALYA 10°C, 16°C



Çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



BURDUR 1°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu



HATAY 5°C, 16°C



Çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.



ANKARA 0°C, 10°C



Parçalı bulutlu



CANKIRI -2°C, 10°C



Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu



KIRIKKALE -1°C, 12°C



Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu



KONYA 1°C, 12°C



Parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



BOLU -2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli



DÜZCE 3°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



SİNOP 7°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



ZONGULDAK 4°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesimleri ile gece saatlerinden sonra Artvin çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Karadeniz Bölgesi’nde yarın hava nasıl? İşte 22 Şubat 2019 Cuma hava durumu.



AMASYA 2°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇORUM 0°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 6°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Şırnak çevreleri ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren Bitlis ve Hakkari çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ERZURUM -13°C, -3°C



Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor



KARS -12°C, 0°C



Parçalı, yer yer çok bulutlu



MUŞ -10°C, -5°C



Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor



VAN -6°C, 3°C



Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerden itibaren doğusu ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



DIYARBAKIR 0°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren yağmurlu



GAZIANTEP 2°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



SIIRT 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu



ŞANLIURFA 5°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor. Denizlerde yarın hava nasıl? İşte 22 Şubat 2019 Cuma hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve Doğu Karadeniz’in doğusu aralıklı yağmurlu, Batı Karadeniz’in güney ve batısı gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de güney ve güneybatıdan, akşam saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın öğleden sonra doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, doğusu 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta; sis anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sisli ve puslu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın sabah saatlerinden itibaren güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın öğleden sonra 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, yarın sabah saatlerinden itibaren güneybatıdan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, gece saatlerine kadar kuzeybatıdan, yarın öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvette, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeybatıdan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.


Yorumlar