Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 17 Şubat 2019 Pazar hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'da kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 17 Şubat 2019 Pazar hava durumu.

Abone ol
Abone ol 16 Şubat 2019 20:04

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Marmara'nın güneybatı kesimlerinde kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul'un doğu kesimleri, Samsun ve Siirt çevrelerinin yağmurlu, Muğla kıyıları, Antalya'nın batı ve doğu ilçeleri, Adana'nın kıyı kesimleri, Osmaniye, Hatay ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Artvin'in iç kesimleri ile Ardahan, Van, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde İç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın bu akşam saatlerinde Marmara'nın güneybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde İstanbul'un doğu kesimleri geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bu akşam saatlerinde güneybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. 



BURSA 2°C, 11°C



Parçalı bulutlu



ÇANAKKALE 3°C, 9°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 5°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde doğu kesimleri hafif yağmurlu



KIRKLARELI -1°C, 9°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve Muğla kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



A.KARAHISAR -2°C, 7°C



Parçalı bulutlu



DENİZLİ 3°C, 13°C



Parçalı bulutlu



IZMIR 6°C, 15°C



Parçalı bulutlu



MANISA 3°C, 13°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Adana'nın güney kesimleri, Hatay ve Osmaniye çevreleri ile bu akşam saatlerinde Antalya'nın batı ve doğu kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 8°C, 18°C



Çok bulutlu, güney kesimleri aralıklı sağanak yağışlı



ANTALYA 9°C, 18°C



Parçalı ve bulutlu, bu akşam saatlerinde batı ve doğu kıyı ilçeleri sağanak yağışlı 



BURDUR 0°C, 11°C



Parçalı bulutlu



HATAY 7°C, 14°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.



ANKARA 2°C, 8°C



Parçalı ve az bulutlu



CANKIRI -2°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRIKKALE -1°C, 9°C



Parçalı ve az bulutlu



KONYA -1°C, 8°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 



BOLU -1°C, 8°C



Parçalı ve az bulutlu



DÜZCE 5°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



SİNOP 7°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu



ZONGULDAK 4°C, 10°C



Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Rize ve Artvin kıyıları ile bu akşam saatlerinde Samsun, Giresun ve Ordu çevrelerinin yağmurlu, Artvin 'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 



AMASYA 2°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇORUM -1°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 4°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu



TRABZON 5°C, 8°C



Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Hakkari ve Şırnak ile bu akşam saatlerinde Van çevrelerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ERZURUM -12°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -13°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu



MUŞ -6°C, -3°C



Parçalı ve çok bulutlu



VAN -4°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Siirt çevrelerinin yağmurlu yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu, yarın öğle saatlerinden sonra Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



DIYARBAKIR -2°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



GAZIANTEP 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



SIIRT 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 



ŞANLIURFA 3°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğu, doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı zamanla 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusunda akşam saatlerinde, kuzeyinde gece saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, doğusu yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinde 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi. 

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Güney Ege’nin güneyi sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), zamanla 4 ila 6 (30-50 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, güneyi akşam saatlerinde güneydoğu, gece saatlerinde kuzeydoğu, yarın sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış orta. 

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeybatı, yarın sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğu, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zaman zaman 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, doğusunda zaman zaman 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Etiketler 17 Şubat 2019
Yorumlar