Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? İşte 11 Şubat 2019 Pazartesi hava durumu

Meteoroloji yarın yağışlı bir gün olacağını bildirdi. Marmara ve Kuzey Ege kıyıları için kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Yarın hava nasıl? İşte 11 Şubat 2019 Pazartesi hava durumu

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 19:11

Meteoroloji2den yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Kayseri, Niğde, Trabzon, Rize, Artin, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Malatya, Bingöl, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Bayburt, Erzurum, Kars, Ağrı, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar Kuzey ve kuzeydoğu zamanla, batı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif yer yer orta kuvvette, yarın Kuzey Ege kıyıları ile Marmara'nın batısında güneyli yönlerden yer yer kuvvetli(40-60 Km/ saat)olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Kuzey Ege kıyıları ile Marmara'nın batısında güneyli yönlerden yer yer kuvvetli(40-60 Km/ saat) olarak esmesi beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın yarın batısında güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olması bekleniyor.



BURSA 2°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu 



ÇANAKKALE 3°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu 



EDİRNE 2°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu 



İSTANBUL 4°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu 

EGE

Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla güneybatısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın yarın zamanla Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.



A.KARAHISAR -2°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu 



IZMIR 4°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla çok bulutlu 



KÜTAHYA -2°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu 



MUĞLA 0°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu , yarın zamanla çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun bu akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 5°C, 17°C



Parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı



ANTALYA 8°C, 17°C



Az bulutlu yarın zamanla parçalı bulutlu



BURDUR -1°C, 12°C



Parçalı bulutlu 



HATAY 5°C, 14°C



Parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kayseri ve Niğde çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ANKARA -2°C, 11°C



Parçalı bulutlu



CANKIRI -3°C, 11°C



Parçalı bulutlu



KIRIKKALE -1°C, 10°C



Parçalı bulutlu



KONYA -3°C, 12°C



Parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BOLU -3°C, 12°C



Parçalı ve az bulutlu



KASTAMONU -3°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu 



SİNOP 6°C, 12°C



Parçalı ve az bulutlu 



ZONGULDAK 2°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çokbulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmurlu Bayburt çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 4°C, 13°C



Çok bulutlu



ÇORUM -1°C, 10°C



Çok bulutlu



SAMSUN 4°C, 14°C



Çok bulutlu



TRABZON 6°C, 11°C



Çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, Malatya, Bingöl ve Iğdır çevrelerinin hafif yağmurlu, Erzurum, Kars, Ağrı, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ERZURUM -4°C, 0°C



Çok bulutlu, hafif kar yağışlı



HAKKARİ -4°C, 3°C



Çok bulutlu, kar yağışlı



MUŞ -3°C, 4°C



Çok bulutlu



VAN -4°C, 4°C



Çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 



DIYARBAKIR 2°C, 11°C



Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



GAZIANTEP 1°C, 11°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



SIIRT 2°C, 10°C



Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 5°C, 13°C



Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğu, batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, batısı gece saatlerinden itibaren güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı zamanla 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğu, yarın güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi. 

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, güneyi yarın öğle saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğu, batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), zamanla 3 ila 5 (20-40km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı, kuzeyi yarın öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeybatı, yarın öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de kuzey ve kuzeybatı, doğusu kuzeydoğu, yarın öğle saatlerinde geneli güneybatıdan, 2 ila 4 (10- 30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta. 

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.


Yorumlar