Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 5 Nisan 2019 Cuma Hava Durumu

Yarın hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. İşte 5 Nisan 2019 Cuma Hava Durumu tahminleri,

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2019 21:04

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz'in iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Bilecik, Muğla, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Adana, Hatay, Eskişehir ve Sivas çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz’in kıyı kesimleri, Muğla, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Güneydoğu Anadolu’da yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BURSA 6°C, 18°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



ÇANAKKALE 6°C, 18°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 7°C, 17°C



Parçalı bulutlu



KIRKLARELİ 3°C, 17°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bu akşam ilk saatlerde Muğla ve Denizli çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



A.KARAHİSAR 3°C, 16°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



DENİZLİ 9°C, 21°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak yağışlı



İZMİR 9°C, 19°C



Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu



MANİSA 8°C, 20°C



Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile Adana ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 11°C, 23°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde ve yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 10°C, 20°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde iç ve batı kesimleri ile, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra doğusunun iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 3°C, 18°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak yağışlı



HATAY 11°C, 20°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzeydoğusu ile batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Sivas çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA 6°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇANKIRI 4°C, 21°C



Parçalı ve çok bulutlu



ESKİŞEHİR 4°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



SİVAS 3°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif yağmurlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 4°C, 14°C



Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı



DÜZCE 7°C, 17°C



Parçalı zamanla çok bulutlu



SİNOP 9°C, 12°C



Parçalı zamanla çok bulutlu



ZONGULDAK 6°C, 12°C



Parçalı zamanla çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin hafif yağmur, yükseklerinin yer yer karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 6°C, 22°C



Parçalı bulutlu



BAYBURT 0°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu



SAMSUN 7°C, 14°C



Parçalı bulutlu



TRABZON 7°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin güneybatısı ile Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, doğusunda karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.



ERZURUM -2°C, 10°C



Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı



KARS -1°C, 9°C



Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı



MUŞ 5°C, 10°C



Çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra hafif yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu



VAN 1°C, 11°C



Çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra hafif yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



DİYARBAKIR 7°C, 16°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



GAZİANTEP 8°C, 15°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SİİRT 8°C, 17°C



Çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 10°C, 16°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu 6 (50 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı güneydoğudan 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Orta Karadeniz yer yer 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de doğu ve kuzeydoğudan, güneyi güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın sabah saatlerinden itibaren güneydoğudan 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu yarın sabah saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden sonra batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) gece saatlerinden itibaren doğusu 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, yarın sabah saatlerinde kuzeybatıdan, yarın öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Yorumlar