Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 4 Nisan 2019 Perşembe Hava Durumu

Yarın hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. İşte 4 Nisan 2019 Perşembe Hava Durumu tahminleri,

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2019 19:50

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Eskişehir ve Ankara'nın batı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege kıyıları, Batı Akdeniz’in kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’da yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BURSA 6°C, 17°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu



ÇANAKKALE 7°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 7°C, 15°C



Parçalı, yer yer çok bulutlu



KIRKLARELİ 3°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Muğla çevreleri ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinde Muğla, Aydın, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



A.KARAHİSAR 3°C, 15°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



DENİZLİ 7°C, 18°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu, bu akşam saatlerinde ve yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



İZMİR 10°C, 20°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu



MANİSA 8°C, 19°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Antalya, Isparta, Burdur, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevreleri ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra bölgenin batısı ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 11°C, 21°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANTALYA 13°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 6°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



HATAY 9°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Ankara'nın batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA 3°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



ÇANKIRI 4°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu



ESKİŞEHİR 3°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



SİVAS 0°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kastamonu çevrelerinin, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 0°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



DÜZCE 3°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı



SİNOP 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



ZONGULDAK 6°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümünün yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.



AMASYA 5°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇORUM 2°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 6°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin güneybatısı ile Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.



ERZURUM -1°C, 5°C



Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KARS -1°C, 6°C



Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı



MUŞ 3°C, 9°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren yağmurlu



VAN 1°C, 10°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra yağmur ve karla karışık yağmurlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



DİYARBAKIR 6°C, 15°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



GAZİANTEP 7°C, 16°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SİİRT 6°C, 14°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 8°C, 17°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu 6 (50 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Orta Karadeniz yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yer yer 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, yer yer 2,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, güneyi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yer yer 6 (50 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, güneyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, kuzeyi yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz’in batısı ile Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, yarın (Perşembe) öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinde yağmurlu Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde güneydoğudan, yarın (Perşembe) öğle saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.


Yorumlar