Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 23 Nisan 2019 Salı Hava Durumu

Yarın hava sıcaklığı güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.İşte 23 Nisan 2019 Salı Hava Durumu

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 20:05

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sivas, Tokat, Ordu, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

UYARILAR

ZİRAİ DON TEHLİKESİ: Tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerimizden İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu Bölgesi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Malatya ve Elazığ çevrelerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerinde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır. Yetkililerin ve çiftçilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, zamanla Edirne ve Tekirdağ çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BURSA 4°C, 19°C



Parçalı bulutlu



ÇANAKKALE 8°C, 19°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 7°C, 17°C



Parçalı bulutlu



KIRKLARELİ 5°C, 16°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı, zamanla kıyı kesimlerin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde hafif, yüksek rakımlı kesimlerinde orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır.



A.KARAHİSAR 2°C, 16°C



Parçalı bulutlu



DENİZLİ 8°C, 23°C



Parçalı bulutlu



İZMİR 11°C, 22°C



Parçalı, zamanla çok bulutlu



MANİSA 8°C, 23°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 9°C, 22°C



Parçalı bulutlu



ANTALYA 12°C, 24°C



Parçalı bulutlu



HATAY 6°C, 20°C



Parçalı bulutlu



ISPARTA 3°C, 18°C



Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Sivas çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde hafif, yüksek rakımlı kesimlerinde orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır.



ANKARA 0°C, 16°C



Parçalı bulutlu



ESKİŞEHİR 1°C, 18°C



Parçalı bulutlu



KONYA 3°C, 17°C



Parçalı bulutlu



SİVAS 0°C, 10°C



Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı, Sinop çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde hafif, yüksek rakımlı kesimlerinde orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır.



BOLU -1°C, 14°C



Parçalı bulutlu



DÜZCE 2°C, 18°C



Parçalı bulutlu



SİNOP 10°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu



ZONGULDAK 5°C, 14°C



Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Tokat ve Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde hafif, yüksek rakımlı kesimlerinde orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır.



AMASYA 3°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu



BAYBURT 0°C, 8°C



Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SAMSUN 8°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 9°C, 12°C



Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile Tunceli ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Iğdır ve Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Malatya ve Elazığ çevrelerinde bu gece ve sabah saatlerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır.



ERZURUM -2°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere bu akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KARS -3°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



MALATYA 1°C, 14°C



Parçalı bulutlu



VAN 1°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde hafif kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



ADIYAMAN 4°C, 16°C



Parçalı bulutlu



DİYARBAKIR 5°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerine kadar sağanak yağışlı



SİİRT 4°C, 14°C



Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 6°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz sabah saatlerine kadar yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa); Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,0m, Doğu Karadeniz’de 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğleden sonra açıkları hafif sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın öğleden sonra güneyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, yarın öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’in batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece kuzeydoğudan, yarın öğleden sonra batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) yarın öğleden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında zayıf.


Yorumlar