Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 17 Mart 2019 Pazar Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yarın hava nasıl? 17 Mart 2019 Pazar Hava Durumu

Abone ol
Abone ol 16 Mart 2019 19:39

Meteoroloji’den yoğun kar yağışı uyarısı.. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar hava durumu.

İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Ankara ve Çankırı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Çankırı, Sivas, Niğde, Yozgat ve Kayseri çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 

Kuvvetli kar yağışı geliyor

Hakkari çevreleri ile Şırnak’ın doğu, Van’ın güney kesimlerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Buzlanma ve don olayı, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun.

Yarın hava nasıl? 17 Mart 2019 Pazar Hava Durumu

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Bursa, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul’da yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar günü Marmara Bölgesi hava durumu.



BURSA 6°C, 19°C



Parçalı bulutlu



ÇANAKKALE 9°C, 18°C



Parçalı bulutlu



İSTANBUL 9°C, 15°C



Parçalı bulutlu



KIRKLARELİ 7°C, 19°C



Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Denizli ve Manisa’da yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar günü Ege Bölgesi hava durumu.



A.KARAHİSAR 0°C, 14°C



Parçalı bulutlu



DENİZLİ 6°C, 20°C



Parçalı bulutlu



İZMİR 9°C, 21°C



Parçalı ve az bulutlu



MANİSA 6°C, 21°C



Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu bu akşam saatlerinde Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Adana, Antalya, Burdur, Hatay’da yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar günü Akdeniz Bölgesi hava durumu.



ADANA 8°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANTALYA 14°C, 21°C



Parçalı ve az bulutlu



BURDUR 1°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu



HATAY 6°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Ankara, Çankırı çevrelerinin aralıklı yağmur ve Kayseri, Sivas, Çankırı ile Ankara’nın yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya’da yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar günü İç Anadolu Bölgesi hava durumu.



ANKARA 0°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde hafif yağmur, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ÇANKIRI 0°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ESKİŞEHİR 2°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



KONYA 1°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu bu gece sabah saatlerinde yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu.



BOLU 0°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı



DÜZCE 7°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde yağmurlu



SİNOP 7°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde yağmurlu



ZONGULDAK 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Amasya, Çorum, Samsun ve Trabzon’da yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hava durumu.



AMASYA 4°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yağmurlu



ÇORUM 0°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu



SAMSUN 7°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



TRABZON 6°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Şırnak’ın doğu kesimleri ile ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Erzurum, Kars, Muş, Van’da yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



ERZURUM -5°C, 3°C



Çok bulutlu, bu akşam veyarın (Pazar) öğle saatlerinde kar yağışlı



KARS -5°C, 4°C



Çok bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinde kar yağışlı



MUŞ -1°C, 5°C



Çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Pazar) öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



VAN -1°C, 5°C



Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diyarbakır, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa’da yarın hava nasıl? İşte 17 Mart 2019 Pazar Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



DİYARBAKIR 4°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Pazar) öğle saatlerinde sağanak yağışlı



GAZİANTEP 4°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı



SİİRT 3°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 6°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

Yarın hava nasıl? 17 Mart 2019 Pazar Hava Durumu

Orta Karadeniz ve Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Denizlerde yarın hava nasıl?İşte 17 Mart 2019 Pazar Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (50 km/sa), doğusu gece batıdan 5 ila 7 (40-60 km/saat), sabah saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve güneybatı, gece güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), ilk saatlerde batısı güneydoğu, sabah saatlerinde geneli güneybatı, öğle saatlerinde geneli kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinde batısı batı, sabah saatlerinde batısı kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,5m, Orta Karadeniz 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde güneybatı, öğle saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, pus anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı, güneyi güneybatı, gece saatlerinde güneyi kuzeybatı, sabah saatlerinden itibaren güneyi batıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece ve sabah saatlerinde geneli güneydoğu, öğle saatlerinde geneli güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, pus anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde İskenderun Körfezi sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatı, öğle saatlerinde güneybatı, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), ilk saatlerde batısı kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece saatlerinde batısı 4 ila 6 (30-50 km/sa), Doğu Akdeniz’de kuzey kuzeybatı, sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağışta orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğu zaman zaman kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağışta orta.


Etiketler 17 Mart 2019
Yorumlar