Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 16 Mart 2019 Cumartesi Hava Durumu

Yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı iç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi hava durumu. 

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2019 19:36

Meteoroloji iç ve kuzeydoğu kesimlerinde hava sıcaklığının düşeceğini bildirdi. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi hava durumu. Yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı iç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak

Kuvvetli yağış uyarısı

Hatay’ın güney kesimleri, Diyarbakır, Batman, Bingöl’ün güneyi, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde Kocaeli, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Bursa, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul’da yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi  Marmara Bölgesi hava durumu.



BURSA 0°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu



ÇANAKKALE 5°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 3°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELİ 0°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Denizli ve Manisa’da yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi Ege Bölgesi hava durumu.



A.KARAHİSAR 0°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu



DENİZLİ 7°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu



İZMİR 6°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu



MANİSA 3°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Hatay’ın güney çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli olması bekleniyor. Adana, Antalya, Burdur, Hatay’da yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi Akdeniz Bölgesi hava durumu.



ADANA 10°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 10°C, 20°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı



BURDUR 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı



HATAY 9°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antakya, Samandağ, Yayladağ, Altınözü ve Reyhanlı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinden itibaren Kayseri, Sivas, Çankırı ve Ankara’nın yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya’da yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi İç Anadolu Bölgesi hava durumu.



ANKARA 2°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın sabah saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ÇANKIRI 2°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın sabah saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı.



ESKİŞEHİR 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu



KONYA 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yağmurlu

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, gece saatlerinde iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu.



BOLU 1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu, gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı



DÜZCE 5°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



SİNOP 8°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ZONGULDAK 5°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ve Giresun çevreleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Doğu Karadenizin iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Amasya, Çorum, Samsun ve Trabzon’da yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hava durumu.



AMASYA 6°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ÇORUM 3°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



SAMSUN 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



TRABZON 8°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, Malatya, Elazığ ve Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Yağışların yarın Bingöl’ün güney kesimleri, Şırnak, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Erzurum, Kars, Muş, Van’da yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



ERZURUM -1°C, 2°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı



KARS -1°C, 5°C



Çok bulutlu, yarın aralıklı kar yağışlı



MUŞ 0°C, 3°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı



VAN 1°C, 7°C



Çok bulutlu, yarın aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren Diyarbakır, yarın Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.



DİYARBAKIR 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



GAZİANTEP 7°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SİİRT 6°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



ŞANLIURFA 8°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Fırtına beklenmiyor. Deniz yarın hava nasıl? İşte 16 Mart 2019 Cumartesi Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatı, doğusu öğle saatlerine kadar kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam batısı 6 (50 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı akşam 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, öğle güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, öğleden sonra güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), açıkları ile güneyi 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyinin açıkları ile güneyi 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatı, öğle kuzey ve kuzeydoğu, doğusu güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 6 (50 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatı, öğle kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.


Yorumlar