Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 15 Mart 2019 Cuma Hava Durumu

Yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Kayseri hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın hava nasıl? 15 Mart 2019 Cuma Hava Durumu

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2019 20:01

Meteoroloji hava sıcaklığının doğu kesimlerde düşmeye devam edeceğini bildirdi. Türkiye genelinde yarın hava nasıl? 15 Mart 2019 Cuma günü hava durumu.

Yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek. Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Kayseri hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların; yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile Antalya’nın doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradi) ve öğle saatlerinden sonra Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (30-60 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ( ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren güney ve doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Bursa, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul’da yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma  Marmara Bölgesi hava durumu.



BURSA 7°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, Yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



ÇANAKKALE 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



İSTANBUL 6°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, Yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



KIRKLARELİ 2°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu; gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli (30-60 kg/m2) olması bekleniyor.

Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Denizli ve Manisa’da yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma Ege Bölgesi hava durumu.



A.KARAHİSAR 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



DENİZLİ 10°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı



İZMİR 9°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



MANİSA 7°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya’nın doğu ilçeleri (Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradı), Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (30-60 kg/m2) olması bekleniyor. Adana, Antalya, Burdur, Hatay’da yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma Akdeniz Bölgesi hava durumu.



ADANA 12°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradı) kuvvetli olmak üzere gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



ANTALYA 13°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



HATAY 9°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere gece saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Kayseri hariç) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya’da yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma İç Anadolu Bölgesi hava durumu.



ANKARA 6°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



ÇANKIRI 5°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu



ESKİŞEHİR 5°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı



KONYA 7°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinde sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu.



BOLU 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu



DÜZCE 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu



SİNOP 8°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde yağmurlu



ZONGULDAK 6°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz’in yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Amasya, Çorum, Samsun ve Trabzon’da yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hava durumu.



AMASYA 6°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yağmurlu



ÇORUM 4°C, 12°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yağmurlu



SAMSUN 8°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yağmurlu



TRABZON 8°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; batı kesimlerinde yağmur ve sağanak, doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Erzurum, Kars, Muş, Van’da yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



ERZURUM -3°C, 7°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KARS -3°C, 6°C



Çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerine kadar karla karışık yağmur ve kar yağışlı



MUŞ -1°C, 3°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar karla karışık yağmur ve kar yağışlı



VAN 1°C, 8°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diyarbakır, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa’da yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma Güneydoğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



DİYARBAKIR 7°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı



GAZİANTEP 6°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (cuma) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



SİİRT 7°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak yağışlı



ŞANLIURFA 7°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Güney Ege ile Batı Akdeniz’in batısında fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Denizlerde yarın hava nasıl? İşte 15 Mart 2019 Cuma Güneydoğu Anadolu Bölgesi hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu gece saatlerinde güneybatıdan, yarın öğleden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, yarın öğleden sonra batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve doğusu yağmur ve sağanak yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın öğleden sonra 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), güneyi yarın sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), Güney Ege’de batı ve güneybatıdan, yarın sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın sabah saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, orta güneyi yer yer 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), batısı gece saatlerine kadar 7 (60 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın öğleden sonra 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Akdeniz’in batısı yer yer 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, gece saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın öğle saatlerinden sonra 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.


Yorumlar