Anasayfa /  Hava durumu

Yarın hava nasıl? 06 Temmuz 2019 Cumartesi Hava Durumu.

Yarın hava nasıl? Hava durumunda önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. İşte 06 Temmuz 2019 Cumartesi Hava Durumu.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2019 22:53

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Karabük, Kastamonu, Tokat, Artvin ve Erzincan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Cumartesi) Kıyı Ege, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevki ile Doğu Anadolu’nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb. gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; yarın (Cumartesi) Kıyı Ege, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevki ile Doğu Anadolu’nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar vb. gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



BALIKESİR 19°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu



BURSA 19°C, 31°C



Parçalı ve az bulutlu



İSTANBUL 22°C, 31°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRKLARELİ 19°C, 32°C



Parçalı ve az bulutlu

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Cumartesi) kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.



A.KARAHİSAR 16°C, 30°C



Az bulutlu



DENİZLİ 22°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



İZMİR 25°C, 33°C



Az bulutlu ve açık



MANİSA 24°C, 36°C



Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın (Cumartesi) Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.



ADANA 23°C, 33°C



Az bulutlu ve açık



ANTALYA 27°C, 39°C



Az bulutlu ve açık



HATAY 24°C, 32°C



Az bulutlu ve açık



ISPARTA 16°C, 32°C



Az bulutlu ve açık

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.



ANKARA 16°C, 30°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Cumartesi) zamanla yer yer parçalı bulutlu



ÇANKIRI 14°C, 30°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Cumartesi) zamanla yer yer parçalı bulutlu



ESKİŞEHİR 16°C, 29°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Cumartesi) zamanla yer yer parçalı bulutlu



SİVAS 12°C, 28°C



Az bulutlu ve açık, yarın (Cumartesi) zamanla yer yer parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde ve yarın öğle saatlerinden sonra Karabük ve Kastamonu çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU 14°C, 26°C



Parçalı bulutlu



DÜZCE 17°C, 29°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu



SİNOP 22°C, 28°C



Parçalı ve az bulutlu



ZONGULDAK 20°C, 26°C



Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu, Bölgenin kıyı kesimleri Tokat ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 17°C, 31°C



Parçalı bulutlu



BAYBURT 11°C, 25°C



Parçalı bulutlu



SAMSUN 21°C, 28°C



Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



TRABZON 22°C, 28°C



Parçalı bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın (Cumartesi) batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.



ERZURUM 11°C, 25°C



Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonran yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



KARS 8°C, 23°C



Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.



MALATYA 20°C, 34°C



Az bulutlu ve açık



VAN 12°C, 26°C



Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



DİYARBAKIR 22°C, 38°C



Az bulutlu ve açık



GAZİANTEP 23°C, 37°C



Az bulutlu ve açık



SİİRT 25°C, 36°C



Az bulutlu ve açık



ŞANLIURFA 26°C, 40°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinde kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerine kadar doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı yer yer 2,0m, Görüş; İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerine kuzeyi güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam ve yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde güneyi ile yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde geneli kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam ile yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde güneyi 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, güneyi yer yer 2,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu yer yer parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinde doğusu güneybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 yer yer 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.


Yorumlar