Anasayfa /  Hava durumu

Tatil haberleri geliyor! İşte 14 Ocak pazartesi okulların tatil olduğu yerler...

Türkiye'nin iç kesimleri kar yağışının etkisi altına girdi. Yoğun kar hayatı olumsuz etkilerken bazı köy yolları kapandı. Ulaşımda büyük aksamalara neden olan kar yağışı bazı il ve ilçelerde de okulları tatil ettirdi. Valiliklerden yapılan açıklamalarda 14 Ocak Pazartesi günü bazı okulların tatil olduğu bildirildi. Peki hangi illerde okullar tatil? Kar tatili olan okullar hangileri? İşte 14 Ocak pazartesi okulların tatil olduğu yerler...

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 23:44

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, ilk ve orta dereceli okullar yarın için bir gün süreyle tatil edildi.

Tatvan'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar kalınlığı ilçede 30 santimetreye ulaştı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda, yarın için eğitim-öğretime bir gün ara verildi. Aynı gün kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personellerin de izinli sayılcağı belirtildi.

VALİLİK AÇIKLADI

Bitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, ilk ve orta dereceli okullar yarın için bir gün tatil edildiği duyuruldu.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklalamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın için bir gün eğitim-öğretime ara verildiği belirtildi.

ADİLCEVAZ VE AHLAT'TA OKULLAR YARIN TATİL

Adilcevaz ve Ahlat ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle her iki ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okullar yarın için bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verildiği duyuruldu.

IĞDIR

Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde okullar bir gün tatil edildi.

Iğdır’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken okullar bir gün süreyle tatil edildi. Iğdır’da merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi günü tatil edildiği bildirildi.


Etiketler 14 ocak kar tatili
Yorumlar