Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji’den 8 il için uyarı - Hava durumu

Hava durumu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Karabük, Kastamonu, Rize ve Artvin ile gece saatlerinden sonra Samsun'a yağış uyarısında bulundu. Meteorolojinin bugün için hava durumu tahminlerine göre, İstanbul'un doğu kesimleri hafif sağanak yağışlı, Ankara ve İzmir ise, parçalı ve az bulutlu geçecek. Kocaeli, Sakarya, Karabük, Kastamonu, Rize ve Artvin ile gece saatlerinden sonra Samsun çevrelerinin yağışlı, Kar ve Ardahan çevrelerinin yükseklerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı belirtildi.

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2017 15:05

Yağışların, genellikle hafif sağanak yağış, Kars ve Ardahan çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyredecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle batı ve güneybatı, zamanla Marmara ile güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı, zamanla Marmara ile güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.


Yorumlar