Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji uyardı! Bu geceye dikkat... Kar, İstanbul'a yaklaştı!

Bolu Dağı Düzce kesimi D-100 Karayolu geçişinde kar yağışı etkisini devam ettiriyor. Türkiye genelinde soğuk hava etkisini gösteriyor. Peki İstanbul'un yaklaşan soğuk hava ne kadar devam edecek?

Abone ol
Abone ol 26 Ekim 2018 08:50

D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı başladı. Gece ve sabah etkili olan sağanak, D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde öğle saatlerinde yerini kara bıraktı.

Kar kalınlığının yer yer 4 santimetreye ulaştığı bölgede, karayolları ekipleri tuzlama çalışması yapıyor

Abant’ta kar kalınlığı yüksek kesimlerde 10 santimetreye ulaştı.

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

İstanbul'da dün soğuk hava etkisini gösterdi. Bugün ise güneşli bir hava etkili olacak. Önümüzdeki 5 gün boyunca da güneşli hava etkisini göstermeye devam edecek.

ANTALYA - KONYA KARAYOLU KAPANDI

Yurdun birçok bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollar kapandı.  Antalya-Konya karayolu Akseki ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle trafiğe kapandı.

METEOROLOJİ UYARDI BU GECEYE DİKKAT!



Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağmur ve sağanak şeklinde etkili olan yağışların, iç kesimlerde kar yağışına dönüşeceğini duyurdu.

AKOM İSTANBUL'U UYARDI



AKOM, İstanbul'da gece sulu kar beklendiğini açıkladı. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) İstanbul'daki hava durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Şiddetli soğuk hava bugün iyice kendini hissettirecek. Bugün yağmur ara ara dolu şekilde yağacak. Gece sulu kar bekleniyor" denildi.




Yorumlar