Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji'den lodos uyarısı! Bu gün hava nasıl olacak? Günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava durumu verilerine göre; Trakya ve Kıyı Ege'de güney ve lodos yönlerinden kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 22 Ocak 2019 08:09

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden kuvvetli rüzgar uyarısı: Bu gece geç saatlerden itibaren Trakya'nın batısı başta olmak üzere Kıyı Ege'de rüzgarın 40-70 km/saat şiddetinde olacağı öngörülüyor. Meteoroloji'den yapılan duyuruya göre; şiddetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olmak önem taşıyor.

Marmara bölgesinde bugün; Çanakkale başta olmak üzere Edirne ve Kırklareli'nin batı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Hava durumu tahminlerine göre; Marmara'nın doğusunda sabah ve gecenin geç saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi etkili olacak. 

Ege bölgesinde bugün; parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzü izleyeceğiz. Gecenin geç saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağış, Çarşamba günü sabah saatlerinde ise yağışa ek olarak sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz bölgesinde bugün; parçalı bir hava durumunun yanı sıra batı kesimlerinde yoğun bir bulutluluk beklentisi hakim. Antalya çevrelerinde yağışlar etkili olmaya devam edecek. 

İç Anadolu bölgesinde bugün; Nevşehir ve Kayseri başta olmak üzere Sivas ve Yozgat çevrelerinde hafif yağış beklentisi var. Sabahın ilk saatleri ve gecenin geç saatlerinde sis ve pus hadisesinin yanı sıra buzlanma ve don riskine karşı tedbirli olmak önemli.

Karadeniz bölgesinde bugün; parçalı ve çok bulutlu bir görünüm öngörülüyor. Özellikle Sinop çevrelerinde yağışlar etkisini gösterecek. Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinin hafif yağışlı geçeceği değerlendiriliyor. Bölge genelinde sis ve pus hadisesi görülebilir. 

Güneydoğu Anadolu bölgesinde bugün; parçalı ve az bulutlu bir hava durumunun yanı sıra bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi görülebilir.

Doğu Anadolu bölgesinde bugün; buzlanma ve don riskine karşı dikkatli olmak önem kazanıyor. Parçalı ve az bulutlu bir atmosfer etkili olacak. 


Etiketler lodos uyarısı
Yorumlar