Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji'den 3 bölge için şiddetli fırtına uyarısı uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde yapılan açıklanada Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgeleri için fırtına uyarısında bulundu.

Abone ol
Abone ol 25 Eylül 2018 23:12

Meteoroloji'den yapılan açıklamada,"Halen ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzeydoğudan (Poyraz) kuvvetli esen rüzgarın, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak Marmara, Ege ve İç Anadolu'da fırtına (50-80 km/saat), Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.  Perşembe akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen fırtınanın meydana getirebileceği olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

(function(d,e,f){var g=e.createElement("script");g.type="text/javascript",g.src="https://trhaberler-com.cdn.vidyome.com/vme/builds/get.js",g.asyc=!0,g.setAttribute("id",`vme-data-${f}`),g.setAttribute("sticky-id",`${f}`),g.onload=function(){d.VME.create(f)},e.getElementById(`vme-sc-${f}`).parentNode.insertBefore(g,e.getElementById(`vme-sc-${f}`).nextSibling)})(this,document,"cgin65oWgd1");

Yorumlar