Anasayfa /  Hava durumu

Meteoroloji 4 ili uyardı!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Kars'ta yoğun kar yağışı beklendiğini ve vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı.

Abone ol
Abone ol 19 Mart 2017 02:36

DÖRT İLDE KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü uzmanları, Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Kars'ta zaman zaman kar yağışının beklendiğini bildirdi. Meteoroloji "Kar yağışı İspir, Karaçoban, Karayazı, Şenkaya, Tortum, Uzundere, Kemah, Akyaka, Susuz, Diyadin, Çıldır, Hanak, Posof, Hamur, Patnos, Taşlıçay, ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, tipi ve çığ tehlikesi gibi durumlara karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" diye uyarıda bulundu.

30 KÖY YOLU KAPANDI

Balkanlar üzerinden gelen alçak basıncın etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'ne kış geri geldi. Muş'ta dün geceden itibaren başlayan kar yağışı kırsal alanda etkili oldu. Kent merkezinde kar kalınlığı 20 santimi geçti. Yoğun kar yağışı nedeniyle 30'a yakın dağ köyünün merkezlerle olan bağlantısı koptu. 

milliyet


Yorumlar