Anasayfa /  Hava durumu

İstanbul Ankara İzmir Meteoroloji-Son dakika 8 Haziran hava durumu

Türkiye yaz ayında bahar yağmurlarına tutuldu. Batı bölgelerinden başlayacak etkili sağanak yağışlar cuma günü yurdun büyük bir bölümünü kaplayacak. Yarın İstanbul'dan Ankara'ya, İzmir'den Balıkesir'e, Bursa'dan Kocaeli'ne, Edirne'den Sakarya'ya kadar geniş bir bölgede yağış var.

Abone ol
Abone ol 08 Haziran 2017 11:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre, bugün akşam saatlerinde İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışın saat 18.00'den itibaren etkili olması bekleniyor. Öte yandan İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüş nedeniyle gemi geçişleri geçici olarak durduruldu.

Meteoroloji son dakika hava durumu İstanbul Ankara İzmir uyarısı. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak 24 il için gelen son hava durumu tahmininde gök gürültülü yoğun yağış var. Meteorolojinin yayınladığı son tahminlere göre İstanbul yarın yağmur altında olacak.

Gök gürültülü sağanak yağışlar cuma günü de devam edecek. İstanbul'da yağmurla birlikte hava sıcaklığı az da olsa düşecek. İstanbul'un 5 günlük hava durumu tahmini şöyle: Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Aydın, Eskişenir, Düzce, Isparta hava durumu yağmur gösteriyor. Meteorolojinin yaptığı son hava durumu değerlendirmesine göre Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Yarın Marmara ve Ege bölgesinde başlayacak olan yağışlar gök gürültülü ve sağanak şeklinde olacak.

Cuma günü yağışlar Marmara ve Ege'ye ek olarak İç Anadolu bölgesini de kapsayacak. Cumartesi günü Karadeniz bölgesine yayılacak olan yağışlar etkili olacak. Yağışlar önümüzdeki hafta da sürecek görünüyor. 

BU 24 İL DİKKAT

Yarın için gök gürültülü sağanak yağış için uyarı verilen 24 il şöyle: İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Aydın, Muğla, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Düzce, Bolu, Karabük.

İstanbul 5 günlük hava durumu : Meteorolojinin yayınladığı son tahminlere göre İstanbul yarın yağmur altında olacak. Gök gürültülü sağanak yağışlar cuma günü de devam edecek. İstanbul'da yağmurla birlikte hava sıcaklığı az da olsa düşecek. İstanbul'un 5 günlük hava durumu tahmini şöyle:

Ankara 5 günlük hava durumu tahmini : Ankara için yapılan son hava durumu tahmini yarın için uyarı veriyor. Gök gürültülü sağanak yağışlar yarın başlayacak ve cuma günü de Ankara'da etkili olmaya devam edecek. Ankara'nın 5 günlük hava durumu tahmini şöyle:

İzmir 5 günlük hava durumu tahmini : İzmir için meteorolojinin yaptığı hava durumu tahminine göre yağışlar yarın öğle saatlerinde başlayacak. Saat 13.00'dan sonra İzmir'de etkisini artıracak olan gök gürültülü sağanak yağışlar gece yarısına kadar devam edecek. 5 günlük İzmir hava durumu tahmini şöyle:

İSTANBUL 5 günlük hava durumu : Meteorolojinin yayınladığı son tahminlere göre İstanbul yarın yağmur altında olacak. Gök gürültülü sağanak yağışlar cuma günü de devam edecek. 

ANKARA 5 günlük hava durumu tahmini : Ankara için yapılan son hava durumu tahmini yarın için uyarı veriyor. Gök gürültülü sağanak yağışlar yarın başlayacak ve cuma günü de Ankara'da etkili olmaya devam edecek.

İZMİR 5 günlük hava durumu tahmini : İzmir için meteorolojinin yaptığı hava durumu tahminine göre yağışlar yarın öğle saatlerinde başlayacak. Saat 13.00'dan sonra İzmir'de etkisini artıracak olan gök gürültülü sağanak yağışlar gece yarısına kadar devam edecek.

Meteoroloji İstanbul için saat verdi! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre, bugün akşam saatlerinde İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışın saat 18.00'den itibaren etkili olması bekleniyor. Öte yandan İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüş nedeniyle gemi geçişleri geçici olarak durduruldu.

İstanbul Liman Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, boğazda saat 07.00'den itibaren gemi geçişleri çift yönlü olarak askıya alındı. Boğazda, Yerel Deniz Trafik Rehberi'nin 21. maddesinde belirtilen fiziki imkanlara sahip olunamadığı için sadece genel anonslar yapılabiliyor.


Yorumlar