Anasayfa /  Hava durumu

Hava Durumu | 28 Şubat 2019 Perşembe yarın hava nasıl?

Meteoroloji yoğun kar yağışı ve zirai don uyarısı yaptı. Yarın hava nasıl olacak? İşte 28 Şubat 2019 hava durumu.

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 20:38

Meteoroloji, Genel Müdürlüğü ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceğini bildirdi.  Marmara’nın güney ve doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ve Isparta çevreleri ile Antalya’nın iç ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Akdeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Çok bulutlu, güney ve doğusunun ilk saatlerde hafif olmak üzere yağmur ve karla karışık yağmurlu, zamanla kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; yarın (Perşembe) sabah saatlerine kadar Sakarya’nın güneydoğu kesimlerinde yer yer kuvvetli kar şeklinde (10-20cm) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İstanbul, Bursa, Çanakkale’de hava nasıl olacak? İşte 28 Şubat 2019 hava durumu.



BURSA 1°C, 4°C



Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ÇANAKKALE 3°C, 9°C



Çok bulutlu



İSTANBUL 2°C, 6°C



Çok bulutlu, yağmur ve yüksekleri karla karışık yağmurlu



KIRKLARELI -1°C, 8°C



Çok bulutlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.



A.KARAHISAR -4°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu



DENİZLİ 0°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



IZMIR 3°C, 9°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



MANISA 3°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Çok bulutlu, Doğu Akdeniz ve Isparta çevreleri ile Antalya’nın iç ve doğu kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Adana, Antalya ve Burdur’da hava nasıl olacak? İşte 28 Şubat 2019 hava durumu.



ADANA 5°C, 15°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı



ANTALYA 6°C, 13°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar iç ve doğu kesimleri aralıklı hafif sağanak yağışlı



BURDUR -2°C, 5°C



Çok bulutlu



HATAY 6°C, 13°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, güney ve doğusunun aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.



ANKARA -3°C, 4°C



Çok bulutlu



CANKIRI -3°C, 4°C



Çok bulutlu



KIRIKKALE -2°C, 5°C



Çok bulutlu



KONYA -2°C, 3°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, Bolu ve Düzce çevrelerinde yarın (Perşembe) sabah saatlerine kadar yoğun (10-20 cm) olmak üzere bölgenin iç kesimlerinin kar yağışlı, kıyı kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.



BOLU -3°C, 1°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerine kadar yoğun (10-20 cm) olmak üzere kar yağışlı



DÜZCE 1°C, 5°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerine kadar yoğun (10-20 cm) olmak üzere kar yağışlı



SİNOP 4°C, 7°C



Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu



ZONGULDAK 2°C, 5°C



Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin yağmurlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



AMASYA 0°C, 7°C



Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı



ÇORUM -3°C, 4°C



Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı



SAMSUN 4°C, 7°C



Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu



TRABZON 4°C, 7°C



Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Hakkari ve Bitlis çevreleri ile Van’ın güneybatısı, Muş’un güneyi, Batman’ın ve Şırnak’ın doğusunda yoğun kar (25-50 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.



ERZURUM -7°C, -4°C



Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı



KARS -7°C, -1°C



Çok bulutlu ve aralıklı hafif kar yağışlı



MUŞ -5°C, -3°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra güneyinde yer yer yoğun (25-50 cm) olmak üzere aralıklı kar yağışlı



VAN -1°C, 3°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra güneybatısında yer yer yoğun (25-50 cm) olmak üzere aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Siirt’in doğusunda yoğun kar (25-50 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.



DIYARBAKIR 2°C, 8°C



Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu



GAZIANTEP 3°C, 9°C



Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



SIIRT 0°C, 6°C



Çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra doğusunda yer yer yoğun (25-50 cm) olmak üzere aralıklı kar yağışlı



ŞANLIURFA 7°C, 10°C



Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA

Batı ve Orta Akdeniz’de fırtına, Batı Karadeniz’in doğusu ve Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Denizlerde hava nasıl olacak? İşte 28 Şubat 2019 hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu batısı yer yer karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerine kadar batısı 6 (50 km/sa), yarın öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), doğusu 5 ila 7 (40-60 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) yarın öğleden sonra batısı 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yarın öğleden sonra batısı 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerine kadar doğusu aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece ve sabah saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) yarın öğleden sonra güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, açıkları gece saatlerine kadar sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), yarın sabah saatlerinden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, yer yer 3,0m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-75 km/sa), Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) yarın sabah ve öğle saatlerinde batısı 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, orta ve batısı 3,0 ila 4,0m. Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Batı ve kuzeybatıdan, güneyi güneybatıdan, yarın öğleden sonra kuzeydoğudan 3 ila 5 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,50 ila 1,0m, Görüş: Orta.


Yorumlar