Anasayfa /  Hava durumu

Gaziantep'te okullar yarın tatil mi? (Gaziantep Valiliği)

Kış aylarının başlamasıyla birlikte olumsuz hava koşulları etkili olmaya başladı. Kar yağışının etkili olduğu yerlerde eğitime bir gün ara verilmeye başlandı. Gaziantep'te kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Peki Gaziantep'te okullar yarın tatil mi? Gaziantep'te hangi personeller kar tatilinden yararlanabilecek. İşte Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklama....

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2019 00:56

Gaziantep’te etkili olan kar nedeniyle iki ilçede okullar ve rehabilitasyon merkezleri 1 gün tatil edildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personele de 1 gün idari izin verildi.

Kentte dün sabah başlayan ve etkisini arttırarak devam eden kar hayatı olumsuz etkiledi. Şehir beyaza bürünürken, belediye ekipleri ise tuzlama ve yol açma çalışması yaptı. Gaziantep Valiliği'nden ise okulların yarın tatil edildiği açıklandı. Yapılan yazılı açıklamada, "İl merkezindeki Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde 02.01.2019 tarihinde 1 gün süre ile okullar ve rehabilitasyon merkezleri tatil edilmiş, engelli ve hamileler idari izinli sayılacaktır" denildi.


Yorumlar