Anasayfa /  Hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? İşte 18 Ocak 2019 Cuma (bugün) hava durumu

Dikkat Doğu Karadeniz, Sivas, Kayseri, Ordu, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Şırnak, Batman, Siirt, Mardin çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Türkiye genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 18 Ocak 2019 Cuma (bugün) hava durumu.

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 09:11

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Sivas, Kayseri, Ordu, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Şırnak, Batman, Siirt, Mardin çevrelerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı, yarın öğle saatlerinden sonra Aydın'ın kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın; ülkemiz genelinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ve orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin edilmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI

Gece ve sabah saatlerinde zirai faaliyetlerin devam ettiği Adana, Osmaniye ve Hatay'da hafif şiddette zirai don tehlikesi bulunduğundan çiftçilerimizin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BURSA 2°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



ÇANAKKALE 5°C, 14°C



Az bulutlu yarın öğle saatlerinden sonra parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 5°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRKLARELI 2°C, 12°C



Az bulutlu yarın öğle saatlerinden sonra parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu yarın zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu yarın öğle saatlerinden sonra Aydın'ın kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR -5°C, 6°C



Parçalı bulutlu



IZMIR 4°C, 13°C



Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu



MUĞLA 1°C, 9°C



Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu



UŞAK -4°C, 7°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bu akşam saatlerinde Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.



ADANA 1°C, 14°C



Az bulutlu



ANTALYA 6°C, 16°C



Az bulutlu yarın zamanla parçalı bulutlu



BURDUR -1°C, 10°C



Az bulutlu yarın zamanla parçalı bulutlu



HATAY 0°C, 11°C



Az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sivas ve Kayseri çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hedisesi bekleniyor.



ANKARA -5°C, 6°C



Parçalı bulutlu



CANKIRI -7°C, 4°C



Parçalı bulutlu



ESKISEHIR -8°C, 3°C



Parçalı bulutlu



KONYA -4°C, 5°C



Parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hedisesi bekleniyor.



BARTIN -2°C, 9°C



Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı



BOLU -7°C, 3°C



Parçalı ve az bulutlu



DÜZCE -2°C, 9°C



Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı



ZONGULDAK 1°C, 11°C



Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatıdan kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hedisesi bekleniyor.



AMASYA -5°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇORUM -8°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 2°C, 8°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar kıyıları karla karışık yağmur, iç kesimleri kar yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Van, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bu akşam saatlerinde bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hedisesi bekleniyor.



BİNGÖL -9°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu



ERZURUM -17°C, -5°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -18°C, -6°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı



MUŞ -8°C, -3°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.



DIYARBAKIR -4°C, 7°C



Parçalı bulutlu



GAZIANTEP -2°C, 8°C



Parçalı bulutlu



SIIRT 0°C, 5°C



Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı



ŞANLIURFA -1°C, 9°C



Parçalı bulutlu

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Fırtına beklenmiyor. Peki denizlerde yarın hava nasıl olacak? 

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, doğusu yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatı, doğusu güneydoğudan, Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Batı Karadeniz'in batısında yer yer 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneydoğudan, güneyi ile öğle saatlerinden itibaren geneli güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde Dalga: 10 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu Çok bulutlu, orta ve güneyi sağanak yağışlı,; Rüzgar: Güney ve güneydoğu, güneyi ile öğle saatlerinden itibaren geneli güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğu, doğusu güneydoğudan, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, doğusu 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, ilk saatlerde aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m, Görüş: Orta. 


Yorumlar