Anasayfa /  Hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? İşte 15 Aralık Cumartesi (bugün) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte 15 Aralık Cumartesi (bugün) hava durumu

Abone ol
Abone ol 15 Aralık 2018 10:47

Meteoroloji, Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sisli ve puslu bir pazar günü beklendiğini, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bildirdi. Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Sisli ve puslu bir pazar gününe hazır olun! İşte bugün hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sis ve pus hadisesiyle birlikte gece saatlerinden sonra iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don

Bu gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Trakya ve Çanakkale çevreleri ile bu akşam ilk saatlerde Balıkesir, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde gece saatlerinden itibaren yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BURSA 6°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu



ISTANBUL 9°C, 13°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELI 6°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı



SAKARYA 7°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif yağmurlu

EGE

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, İç Ege'de karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR 3°C, 9°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu 



IZMIR 11°C, 16°C



Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı



KÜTAHYA 3°C, 9°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu 



MANISA 7°C, 14°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu 

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, batısının aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Göller Yöresi karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.



ADANA 10°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANTALYA 10°C, 15°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı



HATAY 7°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu



ISPARTA 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde bölgenin kuzey ve batısının karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesiyle birlikte gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ANKARA 1°C, 8°C



Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu



CANKIRI 0°C, 7°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif karlı



ESKISEHIR 1°C, 9°C



Çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif karlı



KAYSERİ 1°C, 8°C



Çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BOLU 0°C, 8°C



Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmurlu



DÜZCE 5°C, 13°C



Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmurlu



KARABÜK 3°C, 11°C



Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde hafif yağmurlu



ZONGULDAK 7°C, 15°C



Çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AMASYA 3°C, 10°C



Çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı



GİRESUN 8°C, 15°C



Çok bulutlu



SAMSUN 8°C, 16°C



Çok bulutlu



TRABZON 9°C, 16°C



Çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesiyle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.



ELAZIĞ -2°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



ERZURUM -6°C, -1°C



Parçalı ve çok bulutlu



HAKKARİ -4°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



KARS -7°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzeyinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



ADIYAMAN 5°C, 12°C



Parçalı bulutlu



DIYARBAKIR 1°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



GAZIANTEP 5°C, 12°C



Parçalı bulutlu



KİLİS 7°C, 13°C



Parçalı bulutlu

DENİZLERDE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde (10-30 km/sa), Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Güney ve 3 ila 5 (20-40 km/sa), güneyi ile öğle saatlerinden sonra kuzeyinde 4 ila 6 (30-50km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden sonra batısında 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sisli, Rüzgâr: Güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.


Yorumlar