Anasayfa /  Hava durumu

33 ilde kar fena bastıracak! Meteorolojiden yeni uyarı

TÜRKİYE karakışın etkisini artık iyiden iyiye hissediyor. Meteorolojinin yayınladığı hava durumu tahminine göre bugün 33 ilde kar yağışı etkili olacak.

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2017 12:10

Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu bölgesi ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Karadeniz kıyı kesimi, Marmara'nın kuzeydoğusu ile Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklığı batı kesimlerde artarak mevsim normalleri civarına yükseleceği, diğer yerlerde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.



Meteoroloji 33 il için kar uyarısı verdi. Kar yağışı görülecek iller şunlar : Bolu, Karabük, Kastamonu, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Tunceli, Erzurum, Erzincan, Bayburt, Bingl, Elazığ, Muş, Ağrı, Van, Kars, Iğdır, Ardahan, Hakkari, Şırnak, Siirt, Diyarbakır, Batman ve Muş.

ANKARA hava durumu meteoroloji 5 günlük tahmini : Ankara için meteorolojiden gelen son hava durumu tahminine göre kar yağışı bugün bitiyor. Cuma, cumartesi Ankara'da sisli bir hava olacak. Pazar günü güneş başkentte yüzünü gösterecek. Hava sıcaklığı ise çok değişmeyecek. 


Yorumlar