Anasayfa /  Hava durumu

21 Mart 2019 Perşembe hava durumu nasıl olacak?

21 Mart İlkbahar ekinoksu.. Yani gece ve gündüz 21 Mart’ta eşit olacak? Peki Türkiye genelinde yarın hava nasıl? İşte 21 Mart 2019 Perşembe hava durumu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu geçecek.

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2019 23:59

Perşembe öğle saatlerinden sonra Denizli çevreleri, Muğla’nın doğu, Burdur’un batı kesimleri ile Antalya’nın batısının iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ver kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.Bursa, Çanakkale, Kırklareli ve İstanbul’da ilkbahae ekinoksu günü olan yarın hava nasıl?İşte21 Mart 2019Perşembe günüMarmara Bölgesi hava durumu.



BURSA 4°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu



ÇANAKKALE 6°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



İSTANBUL 7°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu



KIRKLARELİ 6°C, 14°C



Parçalı ve az bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Denizli çevreleri ile Muğla’nın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Denizli ve Manisa’da yarın hava nasıl?



A.KARAHİSAR 3°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ilk saatlerde kısa süreli ve yerel olman üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



DENİZLİ 11°C, 20°C



Parçalı ve az bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olman üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı



İZMİR 11°C, 20°C



Parçalı ve az bulutlu



MANİSA 8°C, 20°C



Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Burdur’un batısı ile Antalya’nın batısının iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Adana, Antalya, Burdur, Hatay’da yarın hava nasıl? İşte 21 Mart 2019 Perşembe günüAkdeniz Bölgesi hava durumu.



ADANA 10°C, 24°C



Az bulutlu



ANTALYA 13°C, 22°C



Parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra batısının iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



BURDUR 4°C, 16°C



Parçalı bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra batısının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı



HATAY 10°C, 22°C



Az bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya’da yarın hava nasıl? İşte 21 Mart 2019 Perşembe günü İç Anadolu Bölgesi hava durumu.



ANKARA 3°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



ÇANKIRI 2°C, 15°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKİŞEHİR 4°C, 13°C



Parçalı ve az bulutlu



KONYA 7°C, 17°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak yarın hava nasıl?İşte 21 Mart 2019 Perşembe Batı Karadeniz Bölgesi hava durumu.



BOLU 1°C, 13°C



Parçalı bulutlu



DÜZCE 5°C, 15°C



Parçalı bulutlu



SİNOP 8°C, 12°C



Az bulutlu



ZONGULDAK 6°C, 11°C



Az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.Amasya, Çorum, Samsun ve Trabzon’da yarın hava nasıl? İşte 21 Mart Perşembe Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hava durumu.



AMASYA 3°C, 15°C



Az bulutlu



ÇORUM 0°C, 14°C



Az bulutlu



SAMSUN 4°C, 12°C



Az bulutlu



TRABZON 6°C, 10°C



Az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.Erzurum, Kars, Muş, Van’da yarın hava nasıl? İşte Pazartesi Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



ERZURUM -4°C, 7°C



Parçalı bulutlu



KARS -7°C, 9°C



Parçalı bulutlu



MUŞ -1°C, 10°C



Parçalı bulutlu



VAN -3°C, 7°C



Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Diyarbakır, Gaziantep, Siirt, Şanlıurfa’da yarın hava nasıl? İşte 21 Mart 2019 Doğu Anadolu Bölgesi hava durumu.



DİYARBAKIR 1°C, 18°C



Az bulutlu ve açık



GAZİANTEP 6°C, 21°C



Az bulutlu ve açık



SİİRT 4°C, 16°C



Az bulutlu



ŞANLIURFA 7°C, 21°C



Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE YARIN HAVA NASIL?

Kuzey Ege’de fırtına, Orta Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.Denizlerde yarın hava nasıl? İşte denizlerde yarın hava durumu.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, yarın öğleden sonra Doğu Karadeniz’in doğusu yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), batısı ile yarın geneli 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın sabah saatlerinden itibaren 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın sabah saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-75 km/sa) Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinden itibaren kuzeyi 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, kuzeyi yarın sabah saatlerinden sonra 4,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, yer yer puslu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan, yarın kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.


Etiketler 21 mart perşembe
Yorumlar