Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor'a konuk oluyor. Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra sözleşme imzalanan İspanyol teknik adam Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk sınavını zorlu deplasmanda veriyor. Hatayspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2022 12:35

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Yeni Hatay Stadı'nda 19.00'da başlayacak müsabakayı Erkan Özdamar yönetecek ve müsabaka beIN Sports 1'den yayınlanacak.

Ligde geride kalan 20 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, topladığı 27 puanla haftaya 12. sırada girdi. Hatayspor ise 20 karşılaşmada 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı ve 32 puanla 21. hafta öncesi 6. sırada yer aldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı 2-1'li skorla Galatasaray kazanmıştı.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Muslera, Diagne ve Işık Kaan ile sarı kart cezalısı Nelsson formasını terletemeyecek. Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı'nda olan Feghouli ile Mısır Milli Takımı'nın formasını giyen Muhammed de süre alamayacak.

Hatayspor'da sakatlığı süren Burak Can ile Afrika Uluslar Kupası için ülkelerinin milli takımlarındaki Munir, El Kaabi ve Traore forma giyemeyecek.

Hatayspor - Galatasaray

Hatayspor: Abdullah, Kamil, Fatih, Falette, Bülent, Boudjemaa, Louis, Lobzhanidze, Ribeiro, Kahraba, Diouf

Galatasaray: İsmail, Boey, Alpaslan, Marcao, Aanholt, Berkan, Cicaldau, Morutan, Barış, Kerem, Halil

 

 

Yorumlar