Anasayfa /  Spor

Hatayspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-2 özet ve golleri izle

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bu maçın canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 02 Şubat 2021 15:15

Hatayspor 1 - 2 Fenerbahçe

90'GOOLL!! Atakaş Hatayspor Aaron Boupendza'nın attığı gol ile Fenerbahçe karşısında farkı bire indiren gol
88'GOOLL!! Fenerbahçe Jean-Claude Billong'un kendi kalesine attığı gol sonrası Atakaş Hatayspor karşısında farkı ikiye çıkaran golü buluyor. Sağ kanattan Ferdi Kadıoğlu
86'Atakaş Hatayspor Mohammed Kamara ile gole yaklaşıyor. Ruben Ribeiro'nun topuk pasında topla buluşan Aaron Boupendza ceza sahasına girmeden Fenerbahçe savunmasının müdahaqlesi sonrası topla buluşan Mohammed Kamara ceza sahası yayından şutu kaleci Altay Bayındır çelmey başarıyor.
84'Ceza sahası çizgisinde sol çaprazdan kullanılan serbset vuruşta Mame Diouf'un vuruşu baraja çarpıp korenere çıkıyor.
81'Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Alexandros Katranis'in ceza alanına gönderdiği ortasında Mame Diouf'un vuruşu savunmaya çarpıp tekrardan kornere gidiyor.
80'Sol kanattan Mohammed Kamara'nın ortasında Mame Diouf'un arka dekte yaptığı kafa vuruşunu son anda kaleci Altay Bayındır çelmeyi başarıyor.
78'Aaron Boupendza'nın sol çaprazdan çektiği şutunda Altay Bayındır topu son anda kornere çelmeyi başarıyor.
77'Fenerbahçe'de dördüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mame Thiam oyundan çıkarken, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil yerine giren isim oluyor.
76'Atakaş Hatayspor Mohammed Kamara ile gole yaklaşıyor. Alexandros Katranis'in kullandığı kornerde Altay Bayındır'danseken topta Mohammed Kamara'nın şutunu Ozan Tufan son anda topu çizgiden çıkarmayı başarıyor.
73'Papiss Cisse, Atakaş Hatayspor atağını Ruben Ribeiro'ya yaptığı faulle kesmesi gerekçesiyle hakem Suat Arslanboğa tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
72'Alexandros Katranis'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor ve dışarı gidiyor.
72'Karşılaşma bu dakikalarda karşılıklı yapılan faullerle sık sık duruyor.
69'Sağ taraftan kullanılan kornerde Mert Hakan Yandaş'ın ortasında öndirekte Aaron Boupendza gelişine bir vuruş ile topu uzaklaştırıyor.
67'Fenerbahçe'de aynı dakikada üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bright Osayi-Samuel oyundan çıkarken, Ferdi Kadıoğlu yerine giren isim oluyor.
66'Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Enner Valencia oyundan çıkarken, Papiss Cisse yerine giren isim oluyor.
64'Atakaş Hatayspor'da üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Rayane Aabid oyundan çıkarken, Mohammed Kamara yerine giren isim oluyor.
64'Atakaş Hatayspor Aaron Boupendza ile gole yaklaşıyor. Aaron Boupendza'nın ceza sahası yayından sol ayağıyla yaptığı plase vuruşu yan direğe çarpıp dışarı çıkıyor.
56'Sağ taraftan kullanılan kornerde Caner Erkin'in ortasında arka direkte Enner Valencia'nın kafa vuruşunda top yandan auta gidiyor.
56'Bright Osayi-Samuel'in sağ çaprazdan ceza sahasına ortasını Pablo Santos kornere çeliyor.
52'Adama Traore'nin ara pasına hareketlenen Aaron Boupendza bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Aaron Boupendza'nın yerden vuruşunda kaleci Altay topu ayaklarıyla çeliyor ve dönen topta Mame Diouf'un şutunu son anda Attila Szalai'nin müdahalesi ile topu uzaklaştırıyor.
50'Gelişen Fenerbahçe atağında Enner Valencia'yı formasından çekmesi nedeniyle Ruben Ribeiro sarı kart görüyor.
50'Rayane Aabid'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Attila Szalai kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.
48'Altay Bayındır'ın sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.
46'Fenerbahçe de ikinci yarıya değişiklik ile başlıyor. Luiz Gustavo oyundan çıkarken, Mbwana Samatta oyuna giriyor.
46'Atakaş Hatayspor ikinci yarıya değişiklik ile başlıyor. Mesut Çaytemel oyundan çıkarken, Alexandros Katranis oyuna giriyor.
46'Hakem Suat Arslanboğa ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Atakaş Hatayspor başlıyor.
45'Hakem Suat Arslanboğa ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.
45'Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave ediliyor.
41'Mesut Çaytemel'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Attila Szalai kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.
40'Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.
38'Orta saha mücadelesinde Mesut Çaytemel, Mert Hakan Yandaş'a kayarak yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.
38'Selim Ilgaz'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Serdar Aziz kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.
37'Sağ taraftan kullanılan kornerde Rayane Aabid'in ortasında öndirekte Enner Valencia gelişine bir vuruş ile topu uzaklaştırıyor.
34'Mame Thiam'ın pasında topla buluşan Mert Hakan Yandaş'ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan vuruşu yandan farklı bir biçimde auta gidiyor.
32'Atakaş Hatayspor Strahil Popov ile gole yaklaşıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazdan gelişine şutunda son anda kaleci Altay Bayındır topu kornere çelmeyi başarıyor.
28'Aaron Boupendza'nın ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.
26'GOOLL!! Fenerbahçe Mame Thiam'ın attığı golle Atakaş Hatayspor karşısında 1-0 öne geçiyor. Ceza sahası içi sağ çizgide Bright Osayi-Samuel'in arka direğe ortasında Mame Thiam'ın kafa vuruşunu kaleci Munir çeliyor dönen topta Mame Thiam'a çarpan top ağlara gidiyor.
22'Atakaş Hatayspor'da ilk oyuncu değişikliği zorunlu olarak gerçekleşiyor. Sakatlanan Yusuf Abdioğlu oyundan çıkarken, Pablo Santos yerine giren isim oluyor.
19'Yusuf Abdioğlu'nun sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.
18'Aaron Boupendza'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Mame Diouf arka direkte kafa vuruşunu yapamıyor ve top dışarı gidiyor.
17'Ozan Tufan'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda çerçeveyi bulamıyor ve top kalenin yanından auta çıkıyor.
14'Mesut Çaytemel'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Koray Altınay topu uzaklaştırmayı başarıyor.
13'Caner Erkin'in sol kanattan ceza alanına Enner Valencia'ya gönderdiği ortasında Yusuf Abdioğlu son anda müdaale ediyor ve top kaleci Munir'de alıyor.
10'Savunmadan gönderilen uzun pasa hareketlenen Aaron Boupendza için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
8'Caner Erkin'in sol ayağının dışı ile ceza sahasına gönderdiği ortasında Attila Szalai'nin kafa vuruşu kaleci Munir'de kalıyor.
7'Dönen topta Caner Erkin'in sol ayağıyla gelişine vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gidiyor.
7'Sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Enner Valencia'nın vuruşu barajdan dönüyor.
6'Sol kanattan Caner Erkin'in ortasında Strahil Popov'un elle müdahaleswi sonrası Fenerbahçe tehlikeli yerden serbest vuruş kazanıyor.
3'Karşılıklı yapılan faullerle oyun devam ediyor.
1'Hakem Suat Arslanboğa maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip Fenerbahçe başlıyor.

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Yusuf, Mesut, Abid, Ribeiro, Akintola, Traore, Boupendza, Diouf

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Gustavo, Ozan, Valencia, Mert Hakan, Osayi-Samuel, Thiam

Hatayspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele, saat 16.00’da başlayacak. Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı 90 dakika beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak. 

Fenerbahçe'de Sosa zehirlendi

Fenerbahçe, dün antrenmanın ardından Hatay’a gitti. Kafilede Jose Sosa’nın yer almaması dikkat çekti. Arjantinli yıldızın gıda zehirlenmesi yaşadığı ve bu nedenle İstanbul’a kaldığı öğrenildi.

Fenerbahçe’de 5 eksik   

Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanına 5 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Dimitris Pelkas ile Marcel Tisserand, kadroda yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra hafif sakatlıkları devam eden Sadık Çiftpınar ve Sinan Gümüş ile yeni transfer İrfan Can Kahveci de Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

Erol Bulut: Başakşehir karşısında neler yaptıklarını gördünüz

Erol Bulut, dünkü son idmanın ardından öğrencilerine bir konuşma yaptı. Başarılı teknik adam, “Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladık ve lider olduk. Ancak önemli olan zirveye çıkmak değil, burada kalıcı olmak. Daha yolumuz çok uzun. Oynayacağımız 19 maç var. Hatayspor sınavı, bunlar arasında en zorlu olanlarından biri” diye konuştu. Rakibin çok tehlikeli olduğunun altını çizen Erol Bulut, “Başakşehir karşısında neler yaptıklarını gördünüz. Yapacağımız her hatayı cezalandırabilecek bir takım. Çok dikkatli olmalıyız” dedi.

Fenerbahçe’de sarı kart alarmı

Fenerbahçe’de Atakaş Hatayspor maçı öncesinde 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı Lacivertlilerde ceza sınırında yer alan Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci, forma giyemeyecek. Serdar Aziz ile Enner Valencia ise sarı kart görmesi durumunda Galatasaray derbisinde takımdaki yerini alamayacak.

Gökhan Gönül ve Ferdi Kadıoğlu döndü

Fenerbahçe’de uzun süredir sakatlık yaşadığı için takımdan ayrı kalan kaptan Gökhan Gönül, Atakaş Hatayspor maçı kadrosuna alındı. Sarı-lacivertlilerde Gökhan’ın yanı sıra omzundaki sakatlığı atlatan ve son idmanda takımla çalışan Ferdi Kadıoğlu da Hatay kafilesinde yer aldı.

 
 

Ömer Erdoğan: Doğru oyunu sergilersek iyi sonuç alacağız

Hatayspor’da teknik direktör Ömer Erdoğan, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendilerini çok zor bir maçın beklediğine vurgu yapan Erdoğan, “Sezona iyi başlayan ve son haftalarda iyi bir hava yakalayan rakibe karşı oynayacağız. Şampiyonluğa oynayan bir rakibimiz. Sahada maksimum konsantrasyonla, yüksek istekli ve taktiksel olarak da doğru oyunu sergilersek evimizde iyi sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Oyuncularımız hazır. Bizim de son hafta aldığımız galibiyetin devamını getirmek için güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

'Bizim oyun stratejimizde hücum var'

Fenerbahçe maçındaki taktik anlayış ile ilgili gelen bir soruya ise Erdoğan, “Biz oyunumuzu oynayacağız. Takım halinde savunma, takım halinde hücum yapacağız. Bizim oyun stratejimizde hücum var. Oynatmak istediğim şekil de bu. Maç içerisinde ister istemez gidişata göre birinci bölgede savunma, ikinci bölgede savunma veya presle oynamanız gerekebiliyor. Oyun içinde taktik mevki değiştirebiliyoruz. Fenerbahçe’ye karşı savunma yapacağız gibi bir düşünce yok” şeklinde konuştu.

Hatayspor'da tek eksik Soner

Cezalı oyuncusu bulunmayan Hatayspor’da, defans oyuncusu Soner Örnek sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

Yorumlar