Anasayfa /  Spor

Hatayspor - Çaykur Rizespor maç sonucu: 2-2 özet ve golleri izle

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı.

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2020 15:18

Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Rizespor, Diouf (k.k) ve Boldrin'in golleriyle beraberliği elde etti. Hatayspor'un golleri ise Rayane Aabid ve Aaron Boupendza'dan geldi.

Ev sahibi ekibin teknik direktörü Ömer Erdoğan karşılaşmaya Munir, Burak Can Çamoğlu, Sackey, Rayane, Selim Ilgaz, Santos, Mesut Çaytemel, Akintole, Traore, Yusuf Abidoğlu, Diouf ilk 11'iyle başladı. 

Hatayspor - Çaykur Rizespor maç sonucu: 2-2 özet ve golleri izle - TIKLA

Stjepan Tomas ise Gökhan Akkan, Abdullah Durak, Baiano, Boldrin, Skoda, Donsah, Emir Dilaver, Onur Bulut, Melnjak, Moroziuk, Meriah ilk 11'ine şans verdi.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Çaykur Rizespor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde tehlikeyi uzaklaştırmaya çalışan Diouf ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarıyla buluşturdu.

Hatayspor maçın 35. dakikasında eşitliği yakaladı. Rayane Aabid ceza sahası dışından çok sert vurdu ve muhteşem bir gole imza attı.

64. dakikada serbest vuruşta topun başına geçen Boldrin, ceza sahası sağ çaprazından muhteşem bir vuruşla fileleri havalandırdı ve Çaykur Rizespor'u 2-1 öne geçirdi.

Maçın skorunu belirleyen gol,  Aaron Boupendza'dan geldi. Savunmanın arkasına sarkan Boupendza, Gökhan Akkan'ın büyük hatasında topu boş kaleye gönderdi.

Karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi ve iki takım da puanını 12'ye yükseltti.

Yorumlar