Anasayfa /  Spor

Hatayspor 90+6'da bir gol daha bularak adını finale yazdırdı.

Hatayspor ile Adana Demirspor arasında oynanan Spor Toto 1. Lig Play-Off maçında 90+6'da Mirkan ile golü bulan Hatayspor adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2019 18:47

İlk yarısı Adana'nın 1-0'lık üstünlüğüyle biten maçın ikinci yarısında Hatayspor üst üste goller bularak 2-1 öne geçti. Ardından uzatmanın 3'üncü dakikasında bir gol bulan Adana Demirspor skoru 2-2'ye getirdi. Maç bu skorla tamamlanmak üzereyken Hatayspor 90+6'da bir gol daha bularak adını finale yazdırdı.

Spor Toto 1. Lig Play-Off yarı final rövanş maçında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Hatayspor adını finale yazdıran ilk takım olma başarısını gösterdi. Hatayspor, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Mücadelenin ilk yarısında her iki takım da oldukça kontrollü bir oyun sergiledi. Adana Demirspor'un genç yıldızı Berk Yıldız, ceza yayı üzerinde yakaladığı topu müthiş bir vuruşla ağlara gönderdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına çok hızlı başlayan Hatayspor, üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Dakikalar 60'ı gösterirken Selim Ilgaz takımına beraberliği getiren golü attı. Bu golden 2 dakika sonra Kubilay ile bir gol daha Hatayspor ancak ofsayt bayrağı havadaydı.

Bu pozisyonda yine 2 dakika sonra bu kez Gökhan Karadeniz sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Maç böyle bitecek diye düşünürken Adana Demirspor 90+3'te bir gol buldu ve finale yaklaşan isim oldu.

Maçta son sözü ise 90+6'da Hatayspor'dan Mirkan söyledi: 3-2.

Hatayspor bu skorla adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Play-Off eşleşmesinin diğer maçı saat 21.00'da Osmanlıspor ile Gazişehir Gaziantep arasında oynanacak. İki takım arasındaki ilk mücadeleyi G. Gaziantep 2-0 kazanmıştı.


Yorumlar