Anasayfa /  Yerel

Kamacı, forma dağıttı

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, gençlerin daha eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için çeşitli branşta kurslar açtıklarını söyledi.Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde gençlere yönelik düzenlenen...

Abone ol
Abone ol 11 Ağustos 2017 12:46

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, gençlerin daha eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için çeşitli branşta kurslar açtıklarını söyledi.

Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde gençlere yönelik düzenlenen basketbol kursu açıldı. Kursa katılan gençlere formalarını Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı dağıttı.

Başkan Yardımcısı Kamacı, Samandağ’da ilkleri yaparak çeşitli spor dallarına gençleri yönlendirdiklerinibelirterek, “Samandağ Belediyesi olarak ilk defa sahilde cankurtaran ekibinin oluşturulmasını sağladık. Çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde denize girmeleri ve daha profesyonel bir şekilde kendilerini koruyabilmeleri adına yüzme kursları düzenledik. Toplamda 560 gencimiz yüzme kurslarını başarıyla tamamladı. Bu kurslarımıza yenilerini ekledik. Basketbol kursumuzda bu ilklerdendir. Bu kursumuza 10-12 yaş aralığında 25 gencimiz katılmıştır. Kursumuz eğlenceli bir şekilde devam etmektedir. Gençlerimizin daha eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için bu kursu gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de bu çalışmalar devam edecektir” dedi.

Kamacı, Samandağ Belediyesi bünyesinde step aerobik salonu açtıklarını belirterek, "Kadınların spor aktivitelerini rahat bir şekilde yapabilecekleri bir ortam sağladık. Samandağ’ın kum sahili herkes tarafından biliniyor. Keşfedilmemiş yönü de eksterm sporların, rüzgar sörfünün yapılabileceği inanılmaz keyifli, geniş alanlara sahip bir kumsalımız vardır. Hazırda bulunan yamaç paraşütünün platformu oluşturuldu. Yaklaşık 460 ve 600 metre yüksekliğinde iki platformun birkaç ay önce denemeleri yapıldı. Samandağ sahilinde en ünlü, en profesyonel sporcuların bu branşlardaki sporları çok rahat bir şekilde yapabilecekleri bir ortam var. Önümüzdeki süreçlerde rüzgar sörfü, yamaç paraşütü vb. sporlarla gökyüzünün rengarenk gökkuşağı renkleriyle dolduracağına inanıyorum. Tüm sporcuları Samandağ’a bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar