Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Hastane Hizmetlisi, Hasta Kabul ve Ambulans Şoförü Alımı Yapılacak

Sağlık sektörüne çok sayıda personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2019 19:23

Özel sektör olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşları tarafından personel alımı farklı kadrolarda yapılacak.

İŞKUR'da yayımlanan personel alım ilanlarında göre üç kadro için toplam 19 personel alımı yapılacak. Bu alımlara farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar bulunmakta.

Bu çerçevede Hastaneler, Özel Sağlık Kuruluşları ve Tıp Merkezleri tarafından yayımlanan ilanlara dair kadro kontenjan bilgileri ise şu şekilde,

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 9

Hastane Hizmetlisi kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 2

Ambulans Sürücüsü kadrosu için yayımlanan ilan sayısı: 8

Her Kadro İçin Geçerli Koşullar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

Kadrolara Göre Özel Koşullar

Kadrolara göre belirlenen özel koşullar alım yapılacak pozisyonun mesleki yeterliliklerine göre belirleniyor. Bu koşullar arasında en önemli şart; öğrenim seviyesi.

Öğrenim seviyesi ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar için ayırt edici şart olarak öne çıkıyor. Ayrıca ilanlarda alım yapılacak pozisyona göre belirlenen özel şartlarda bulunuyor. Bunlar deneyim, sertifika, yaş gibi koşullar.

BAŞVURULARA DAİR DETAYLAR

İlan edilen kadrolara başvuru yapacak adaylar ilan metninde yer alan şekilde; ya şahsen başvuruda bulunacak yada başvurularını İŞKUR aracılığıyla yapılacak.

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kadrosu için TIKLAYIN

Hastane Hizmetlisi kadrosu için TIKLAYIN

Ambulans Sürücüsü kadrosu için TIKLAYIN


Yorumlar