Anasayfa /  Foto Galeri

Hasan Şaş havalimanını birbirine kattı! 'Ağzını burnunu kırarım'

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Hasan Şaş geçtiğimiz gün bir skandal olaya karıştı. Hasan Şaş memleketi Adana'ya gideceği sırada havalimanında bir vatandaşla tartıştı.

Hasan Şaş havalimanını birbirine kattı! 'Ağzını burnunu kırarım' - Sayfa 1

Sürpriz bir şekilde Galatasaray'daki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılan eski futbolcu ve Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş geçtiğimiz gün bir skandal olaya karıştı. 44 yaşındaki teknik adam Hasan Şaş memleketi Adana'ya gideceği sırada havalimanında bir vatandaşla tartıştı.

Hasan Şaş havalimanını birbirine kattı! 'Ağzını burnunu kırarım' - Sayfa 2

ADANA'YA GİTTİ

Galatasaray'ın emektar futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, salı günü öğle saatlerinde İstanbul'dan kalkan uçakla memleketi Adana'ya gitti.

Hasan Şaş havalimanını birbirine kattı! 'Ağzını burnunu kırarım' - Sayfa 3

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Uçak indikten sonra telefonu çalan Şaş, Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal'ın ölüm haberini alınca duygusal anlar yaşadı. Orada olanların anlattıklarına göre; eski futbolcu gözyaşlarına boğuldu.

Hasan Şaş havalimanını birbirine kattı! 'Ağzını burnunu kırarım' - Sayfa 4

"AĞZINI BURNUNU KIRARIM" 
Bir süre ölüm haberinin şokunu üzerinden atmaya çalışan Şaş, ardından terminalden çıkıp otoparktaki aracına yöneldi. İşte o sırada Şaş ile bir vatandaş arasında sebebi öğrenilemeyen bir konu yüzünden tartışma çıktı.