Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Hasan Ali Kaldırım: ‘Sol ayağım burada, ben buradayım’

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Hasan Ali Kaldırım 3-0'dan 3-3'e gelen Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Maçta harika bir gol atan Kaldırım, Attığı gol hakkında: “Öncelikle güzel bir gol atmışım, şimdi seyrettim. Ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynadığımız maçta da çok denedim ama olmadı, kaleci çıkardı. Bugün ikinci deneyişimde güzel bir gol oldu. Aynı zamanda bizim için önemli de bir goldü." ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2019 00:22

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Hasan Ali Kaldırım 3-0'dan 3-3'e gelen Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Maçta harika bir gol atan Kaldırım, Attığı gol hakkında:  “Öncelikle güzel bir gol atmışım, şimdi seyrettim. Ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynadığımız maçta da çok denedim ama olmadı, kaleci çıkardı. Bugün ikinci deneyişimde güzel bir gol oldu. Aynı zamanda bizim için önemli de bir goldü." ifadelerini kullandı.

Bugün maça kötü başladık. İstediğimiz gibi başlayamadık, oyun kuramadık. Beşiktaş bizi baskı altına altı ve çıkamadık oradan. Basit top kayıplarıyla kötü bir ilk yarı geçirdik. Devre arasında aramızda konuştuk ve deyim yerindeyse silkelendik. Sahaya çıkıp 3-3’ü yakaladık. Taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. İnanılmaz bir şekilde ikinci devre sahaya çıktığımızda bizi desteklediler. İkinci devre çok iyi bir futbol seyrettirdiğimizi düşünüyorum. 3-3’ten sonra da iki üç tane net pozisyonumuz var. Bugün burada 3 puanı kaçıran taraf biziz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettik. Gökhan Gönül’ün penaltı pozisyonunda benim biraz sorumluluğum vardı. Ondan sonra bir duygu patlaması yaşadım. Son haftalarda uzaktan şutlarla çok denedim ama bugün burada güzel bir gole imza attım. Golden sonra da , ‘sol ayağım burada, ben buradayım’ mesajı vermek istedim.” dedi.


Yorumlar