Anasayfa /  Foto Galeri

Hanife Gürdal ve ailesinin kar macerası hastanede bitti

Bir döneme damga vuran evlilik programıyla ünlenen Hanife Gürdal, dün eşi ve ailesiyle karın tadını çıkarmak için yayladaki evlerini giderken talihsiz bir kaza yaşadı. Gürdal'ın eşi, kara saplanan araçlarını kurtarmaya çalışırken parmağını ayağı kayıp düşen annesi de kolunu kırdı.

Hanife Gürdal ve ailesinin kar macerası hastanede bitti - Sayfa 1

Yarışmalarla tanındıktan sonra sosyal medya fenomeni olan ve hayatını fotoğrafçı Kemal Ayvaz'la birleştiren Hanife Gürdal'ın Trabzon'da yaylaya çıkma hayali hastanede bitti.

Hanife Gürdal ve ailesinin kar macerası hastanede bitti - Sayfa 2

EŞİ PARMAĞINI KIRDI
Her anını 586 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sevenleriyle paylaşan Hanife Gürdal, dün eşi, annesi, babası ve kız kardeşiyle uzun süredir yaşadığı Trabzon'da yaylaya çıkmak istedi. Ancak yoğun kar yağışı yüzünden arabaları kara saplanan Gürdal'ın eşi ve babası aracı kurtarmak için çalışmalara başladı. Bu sırada talihsiz bir kaza yaşayan Gürdal'ın eşi parmağını kırdı.

Hanife Gürdal ve ailesinin kar macerası hastanede bitti - Sayfa 3

ANNESİ DE KOLUNU KIRDI
Hanife Gürdal'ın annesi ise karın üzerinden yürürken bir anda kayıp yere düştü. Talihsizliklerin peş peşe yaşandığı günde Gürdal'ın annesi de bir kolunu kırdı. Yaşadığı aksilikleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hanife Gürdal, "Kemal'in ve annemin aynı anda bir yerlerini kırması doktorları bile güldürdü" ifadelerini kullandı.

Hanife Gürdal ve ailesinin kar macerası hastanede bitti - Sayfa 4

Eşi ve annesinin hastane önünde bir fotoğrafını çekip paylaşan Gürdal, "Birbirlerine olan bağlılığı şimdi de gördük" dedi.