Anasayfa /  Foto Galeri

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokatlar uçuştu

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokatlar uçuştu - Sayfa 1

nlü şarkıcı Hande Yener'in doğum gününe davetli olan Eser West ve Cansel Çördük çifti, gecenin ilerleyen saatlerinde tekme tokat kavga etti. Sevgilisiyle kavga eden Cansel'in yaka paça mekandan ayrılması kameralara yansıdı... Hande Yener yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek kutladı. Ünlü şarkıcının doğum günü oldukça keyifli başladı. Hande Yener ve nişanlısı Cem Şenol davetlilerle birlikte Mannequin Challenge yaparken öpüşerek poz verdi.

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokatlar uçuştu - Sayfa 2

Partinin başlangıcında keyifli vakit geçiren bir diğer çift de 2017 sezonunda Survivor yarışmasında yer alacak olan Eser West ve sevgilisi Cansel Çördük'tü. Fakat Hürriyet'de yer alan bir habere göre gecenin ilerleyen saatlerinde çiftin arasında kıskançlık krizi yaşandı.

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokatlar uçuştu - Sayfa 3

Söylenenlere göre Kısmetse Olur programıyla ünlenen çift, tekme tokat bir kavgaya tutuştu. Mekandaki davetliler yaşananlara çok şaşırırken, tartışmanın Eser West'in Cansel'i mekandaki diğer erkeklerden kıskanması üzerine çıktığı ve Eser'in Cansel'le tartışmadan önce davetlilerle kavga ettiği söyleniyor.

Hande Yener'in doğum gününde tekme tokatlar uçuştu - Sayfa 4

Eser'le tartışırken bir yandan yaka paça mekandan ayrılmaya çalışan Cansel maalesef magazin muhabirlerinin kameralarına yakalandı.