Anasayfa /  Magazin

Hande Erçel'in yeni fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Azize dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Hande Erçel'in sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fotoğraf gündem oldu. Erçel'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2019 20:55

Azize dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı son fotoğraf olay oldu. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşım kısa sürede sosyal medya gündeminde en çok konuşulan konulardan biri oldu.

TWİTTER'DA DA GÜNDEM OLDU
Hande Erçel'in hayranları Instagram'ın yanı sıra Twitter'dan da #handeerçel hashtagi ile paylaşımda bulundu.

HANDE ERÇEL KİMDİR?
Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma,Türk oyuncu ve model.

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma'da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam etmektedir.

2014 yılında Show Tv'de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan "Çılgın Dershane Üniversitede" adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında "Hayat Ağacı" adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

 

Etiketler Hande Erçel
Yorumlar