Anasayfa /  Foto Galeri

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden kötü haber! Büyük aşk bitti' iddiası!

Sen Çal Kapımı' adlı dizide başrolleri paylaşırken birbirlerine aşık olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise büyük aşk bitti! İşte ayrılığın perde arkası...

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden kötü haber! Büyük aşk bitti' iddiası! - Sayfa 1

Başrolünde yer aldıkları romantik komedi türündeki dizinin setinden tanışan, aşk haberlerini uzun süre reddettikten sonra birlikte çıktıkları Maldivler tatilinde birlikteliklerini ilan eden Kerem Bürsin-Hande Erçel çiftinden ayrılık haberi geldi. Bürsin'in barışma çabalarına Erçel'in net bir şekilde olumsuz yanıt verdiği konuşuluyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden kötü haber! Büyük aşk bitti' iddiası! - Sayfa 2

"BİTTİ, ARTIK DÖNÜŞ YOK" 
Uzun süredir birliktelikleri ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftin, bir hafta önce yollarını ayırdığı öğrenildi. Bu kararı güzel oyuncunun aldığı iddia edildi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden kötü haber! Büyük aşk bitti' iddiası! - Sayfa 3

Posta gazetesinin haberine göre; Bürsin, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktu. Ancak Erçel'in, arkadaşlarına "Tamamen bitti, artık dönüş yok" dediği söyleniyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden kötü haber! Büyük aşk bitti' iddiası! - Sayfa 4

"BAYILIYORUM SİZE VE BENİ HEP DIŞLAMANIZA" 
Gamze Erçel, yeni yaşını eşi Caner Yıldırım, kızı Mavi ve kardeşi ile birlikte kutlamıştı. Sapanca'ya giden ekipten Yıldırım, kutlama fotoğraflarını bir milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.