Anasayfa /  Foto Galeri

Hande Doğandemir'den sevenlerini şaşırtan açıklama: 'Kriterim yok!'

Magazin dünyasının tanınan isimlerinden kısa haberler...

Hande Doğandemir'den sevenlerini şaşırtan açıklama: 'Kriterim yok!' - Sayfa 1

'Yaşım 36, kriterim yok' 
Oyuncu Hande Doğandemir, dün akşam yakın dostlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı. Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Doğandemir, özel hayatıyla ilgili olarak "Merak etmeyin, hayatımda biri olursa ben size söylerim. Kriterim falan yok artık. Yaşım 36 oldu. Hayatımda güzel şeyler olmasını ben de istiyorum" dedi.

Hande Doğandemir'den sevenlerini şaşırtan açıklama: 'Kriterim yok!' - Sayfa 2

Hem menajer hem iş arıyor 
Bade İşçil önceki gün Nişantaşı’nda hastane çıkışı görüntülendi. Sarıyer’den ev alıp Nişantaşı’ndan taşınan oyuncu, çocuğunun okulu için semt değiştirdiğini söyledi: “Şimdi her işimizi arabayla yapıyoruz ya da toplu taşımayı kullanıyorum. Evimiz havuzlu villa değil. Evin parasını da boş verin.” Bade İşçil ayrıca çalıştığı ajanstan ayrıldığını belirtti: “Şimdi hem menajer hem de iş arıyorum. Zaten işler beni bulursa bulur.” (Deniz BOY)

Hande Doğandemir'den sevenlerini şaşırtan açıklama: 'Kriterim yok!' - Sayfa 3

Hülya Avşar yardım etti 
Hülya Avşar, otomobilleriyle arazi alanında kalan çifte yardım etti. Kamyonetiyle mahsur kalan çiftin arabasını çeken Avşar, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çift, kendilerine kimsenin yardım etmediğini sadece Hülya Avşar’ın arabasıyla durduğunu söyledi.

Hande Doğandemir'den sevenlerini şaşırtan açıklama: 'Kriterim yok!' - Sayfa 4

Sezen Aksu gibi biri dünyada yok 
Suzan Kardeş, İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı “İpek Yolu”nun yarınki konuğu oldu. Kardeş, yakın arkadaşı Sezen Aksu hakkında “Onun gibi biri dünyada yok, olmayacak da” dedi. Sanatçı ayrıca Türkan Şoray’la olan hayalini anlattı: “Mesleğe ilk girdiğimde hayalim Türkan Şoray’a makyaj yapmaktı. Hayalim gerçekleşti. İnsanlar hayal kursunlar, bundan korkmasınlar. Hem bedava, hem insanı çok mutlu ediyor hem de gerçekleşiyor.”Suzan Kardeş, makyajlarını üstlendiği Bergen filmi için “Kadınlar bu filme sahip çıkın” dedi.