Anasayfa /  Foto Galeri

Hamile olan Fahriye Evcen hakkında şoke eden iddia! Evi terk etti...

Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftinden magazin gündemine bomba gibi düşen bir haber geldi. Ünlü çift 5 yıllık evliliklerini bitiriyor mu? İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen epey gergin olduğu öğrenildi. Bu gerginliği kayınvalidenin uyarması üzerine iplerin koptuğu iddia ediliyor. İşte haberin detayları...

Hamile olan Fahriye Evcen hakkında şoke eden iddia! Evi terk etti... - Sayfa 1

Oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında nikah masasına oturan Fahriye Evcen'in evliliğinde kara bulutlar var.Fahriye Evcen, oğlu Karan ile beraber koronovirüse yakalanmıştı. Evcen toparlanırken oğlu için dua istemişti. Kötü bir süreçten geçem Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftine ilişkin bomba bir iddia ortaya atıldı. Evcen'in evi terk ettiği söylendi. İşte detaylar.

Hamile olan Fahriye Evcen hakkında şoke eden iddia! Evi terk etti... - Sayfa 2

 Magazinane'nin haberine göre ;5 yıldır Burak Özçivit ile evli olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, Bodrum'da eşi ve oğlu ile tatil yaparken koronavirüse yakalanmıştı. Kendini evde izole eden Evcen, oğlu Karan için sevenlerinden dua istedi. Kısa sürede kendini toparlayan Fahriye Evcen'in ev içinde kayınvalidesi ve eşi Burak Özçivit ile tartıştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu haberler sonrasına ikili hakkında boşanıyorlar mı? dedikoduları çıkmaya başladı.

Hamile olan Fahriye Evcen hakkında şoke eden iddia! Evi terk etti... - Sayfa 3

Oğlu Karan'dan sonra ikinci kez hamile olduğunu açıklayan Fahriye Evcen, sevenlerini heyecanlandırdı. Son zamanlarda evliliğine nazar değern Evcen'in zor süreçlerden geçtiği iddia edildi. Önce Koronavirüse yakalanan Evcen'in önce kayınvalidesi daha sonra eşi ile tartıştığı için evi terk ettiği iddia edildi. Yakın komşularının şahit olduğu kavga hakkında bakın hangi detaylar ortaya çıktı?

Hamile olan Fahriye Evcen hakkında şoke eden iddia! Evi terk etti... - Sayfa 4

KAYINVALİDESİ İLE TARTIŞTI
Bodrum tatilinden oğlu Karan ile koronavirüse yakalanan Evcen, kısa sürede bu süreci atlatırken, bir restorantta oğlu yüzünden çalışanlarla tartıştığı iddia edildi. İkinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen gergin günler yaşıyordu. Önce bir restoranda oğlu Karan için müşterilerle kavga eden ardından hastalık kapan ünlü oyuncunun bu dönemde oldukça gergin olduğu öğrenildi. Evcen'in bu duruma kızan kayınvalidesinin kendisini uyardığı bunun üzerine ünlü oyuncunun sesini yükselttiği iddia edildi.