Anasayfa /  Foto Galeri

Hamile kadın hastaneye yetişemeden benzin istasyonunda doğurdu! Yaşanan o anlar kamerada! video

Hamile kadın hastaneye yetişemeden benzin istasyonunda doğurdu! Sultanbeyli’de bir vatandaş doğum sancısı çeken eşini hastaneye yetiştiremeyince aracını benzin istasyonuna çekerek çalışanlardan yardım istedi. İstasyon çalışanı bir kadın, sancılar içerisinde kıvranan genç kadının doğumunu gerçekleştirdi.

Hamile kadın hastaneye yetişemeden benzin istasyonunda doğurdu! Yaşanan o anlar kamerada! video - Sayfa 1

Hamile kadın hastaneye yetişemeden benzin istasyonunda doğurdu!

Sultanbeyli’de bir vatandaş doğum sancısı çeken eşini hastaneye yetiştiremeyince aracını benzin istasyonuna çekerek çalışanlardan yardım istedi. İstasyon çalışanı bir kadın, sancılar içerisinde kıvranan genç kadının doğumunu gerçekleştirdi.

Hamile kadın hastaneye yetişemeden benzin istasyonunda doğurdu! Yaşanan o anlar kamerada! video - Sayfa 2

Benzin istasyonunda sağlıkla dünyaya gelen bebeğe, kendisini doğurtan istasyon çalışanının ismi verildi. Yaşanan doğum anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamile kadın hastaneye yetişemeden benzin istasyonunda doğurdu! Yaşanan o anlar kamerada! video - Sayfa 3

Olay, geçtiğimiz günlerde Sultanbeyli’de bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürkan Turan isimli vatandaş hamile eşi Lela Turan’ın doğum sancılarının başlaması üzerine Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Hastanede sezaryen doğum yapılamayacağı cevabını alan Turan, eşini özel hastaneye yetiştirmek üzere aracıyla yola çıktı.

Hamile kadın hastaneye yetişemeden benzin istasyonunda doğurdu! Yaşanan o anlar kamerada! video - Sayfa 4

Turan aracıyla hastaneye doğru seyir halindeyken, eşi Lela Turan’ın sancılarının artması üzerine yol üzerindeki bir benzin istasyonuna girerek, çalışanlardan yardım istedi