Anasayfa /  Foto Galeri

Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu!

67 yaşındaki komşusu Hüseyin Merç'i darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez bir programa konuk oldu. 'Sütten çıkmış ak kaşık değilim' diyen Sezai, 'İnsan bu kadar da linç edilmez' dedi.

Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 1

67 yaşındaki komşusunu darp etmekten suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Halil Sezai, Gökhan Çınar'ın 'Exxen'de yayınlanan 'Katarsis' programına konuk oldu.

Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 2

45 gün cezaevinde kalan 41 yaşındaki şarkıcı, komşusu Hüseyin Meriç ile yaşadığı darp olayına ilişkin kamuoyundaki tepkilere yönelik açıklamalar yaptı. İşte Halil Sezai'nin açıklamalarından satır başları:

Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 3

Medya gücünü eline geçiren herkes algıları istediği gibi yönetebiliyor. Yaptırtmak istediği ve göstermek istediği her şeyi rahatlıkla yansıtabiliyor.

Halil Sezai, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! - Sayfa 4

Keşke  ilk dönemlerimdeki gibi şarkılarımın kendi kendine yayıldığı, daha gizli kalabildiğim zamanlarda olsaydım. Eskiden çok rahat gidip geldiğim yerlere şimdi gitmiyorum bile. Bakın araştırın, bir tane güzel bir şey yazmaz mı insan? Amaçlarının ne olduğunu bilmiyorum. Ben ne yaptım onlara?